EcoKadobon


Het is groen en je kunt het cadeau geven…

"Er staat iets vreselijks te gebeuren, de feestdagen komen er weer aan.." Vele ongewenste cadeaus zullen weggegooid of oneindig opnieuw cadeau gedaan worden. Hetzelfde lot wacht de inhoud van menig kerstpakket. Hoeveel eten uit je pakket gooi je uiteindelijk niet weg? Hier is wat aan te doen, geef groen! Geef de EcoKadobon.

Keuze uit 10.000 duurzame cadeaus

Met de EcoKadobon geef je iemand altijd wat hij/zij zelf het leukste vindt. Met de EcoKadobon geef je de keuze uit meer dan 10.000 duurzame cadeaus!
Van fair trade tassen gemaakt van gerecycled materiaal tot de nieuwste fair trade mode! Van biologische parfum, thee en babykleren tot energiebesparende gadgets. De EcoKadobon is in te leveren bij de leukste duurzame webshops van Nederland.

Je kunt het tegoed van je kadobon bij meerdere webwinkels besteden. Als je tegoed overhoudt blijft het saldo besteedbaar. Zo kun je meerdere duurzame producten uitkiezen bij verschillende webwinkels!
> Bekijk alle deelnemers

ecokadobon geef groen

Geef aan het goede doel
Voor mensen die alles al hebben: je kunt de EcoKadobon ook inleveren bij meer dan 3.200 goede doelen via AlleGoedeDoelen.nl. Daarnaast kun je de Ecokadobon via GeefSamen ook doneren aan een persoonlijke actie die je het meest aanspreekt. Op deze manier steun je niet alleen de actie maar ook het goede doel.

MVO relatiegeschenk
De EcoKadobon is de enige online cadeaubon die bij verschillende duurzame webwinkels te besteden is. De ontvanger kan zo zelf een leuk duurzaam product kiezen, en er worden geen ongewenste producten verspild!
Kijk voor meer info op: www.ecokadobon.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *