Een smakelijke verrassing: Organic Instant Thai Rice Noodles

Organic Instant Thai Rice Noodles is de nieuwe instant noedelsoep van ONOFF. Het is instant noedelsoep, maar dan verrassend anders. Dit is een voedzame robuuste maaltijdsoep met de verfijnde geur en smaak van een Thaise delicatesse. Organic Instant Thai Rice Noodles zijn er in vier Aziatische variaties.

Opvallend: het is een instant noedelsoep, maar dan helemaal biologisch, vegan en van nature lactose- en glutenvrij. Deze spiksplinternieuwe energy booster uit Thailand is gemaakt met dunne bruine rijstnoedels en heeft de populaire Thaise smaken Green Curry, Tom Yam, Yellow Curry en Tom Kha. De soep is snel klaar, lekker, voedzaam en 100% natuurlijk.

De noedelsoep zit in een opvallende stevige bamboe cup met FSC keurmerk. De beker is hersluitbaar, maar ook biologisch composteerbaar en bevat het internationale voedselkeuzelogo Nutri-Score. Voor de coating van de beker is geen plastic gebruikt, maar polymelkzuur, een natuurlijke coating van maiszetmeel.

Authentiek Thais eten makkelijk en duurzaam gemaakt

Thais eten is uitdagend, soms pittig, maar altijd verrassend lekker. Met ONOFF SPICES maken liefhebbers met gemak ook zelf een prikkelend Thais gerecht. De biologische, meestal vegetarische, kant-en-klare soepen, instant noedelsoepen, woksauzen en currypasta’s worden in Thailand zo gemaakt dat klanten er snel van kunt genieten. Gemakkelijk thuis te maken en 100% Thais. Echt Thais, want aan de smaak doet ONOFF geen concessies.

Er worden biologische landbouwproducten gebruikt (geteeld zonder kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen) en verse lokale ingrediënten. Met ONOFF eten fans van de Thaise keuken net zo heerlijk als in Thailand, maar dan lekker thuis.

www.onoffspices.com

Mail & Win

Wil jij de verrassende Organic Instant Thai Rice Noodles proberen? Doe dan hieronder mee met de win-actie door je gegevens en motivatie achter te laten (vertel ons waarom jij ze absoluut wilt proeven), en maak kans op een pakket met alle vier de smaken!

Mail & Win

Win een pakket met alle vier de smaken Instant Thai Rice Noodles

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *