Eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel

smaakgeheimen

Met meer dan 1000 artikelen in het assortiment

Op donderdag 21 november opende in Apeldoorn “The Free From Shop” haar deuren, de eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel in Nederland, met een bijzonder uitgebreid assortiment.

In onze gespecialiseerde winkel vind je een overvloed aan gevarieerde en lekkere voedingsmiddelen van o.a. Le Poole, Schar, Orgran, Consenza en nog veel meer bekende merken. In onze winkel treft u geen gluten aan, alle artikelen zijn minimaal glutenvrij, en vaak ook lactosevrij of tarwevrij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of een product wel of niet glutenvrij is. Gewoon alles is glutenvrij! Met meer dan 1000 artikelen in het assortiment is er ruime keuze voor iedereen. Niet alleen de bekende merken, maar ontdek ook verrassende nieuwe producten. Bijvoorbeeld het assortiment van ‘Smaakgeheimen’, met o.a. heerlijke tappende, dressings en sauzen, gecertificeerd glutenvrij.
Vanzelfsprekend hebben we ook een webshop waar u gemakkelijk uw boodschappen kunt bestellen. Een moderne winkel kan niet zonder!

Eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel

Iedere dag vers brood
In The Free From Shop vindt u heel veel lekkere en gezonde producten. Uniek is dat er iedere morgen verschillende soorten vers brood rechtstreeks van de glutenvrije bakker in de winkelschappen liggen. Dagvers dus. Door de dag heen bakken we zelf bolletjes en koeken af, supervers! En voor wie een voorraadje in huis wil, er is een ongekend groot assortiment brood, gebak, snacks, pizza’s en zo meer in de vriezer.

Ontmoetingsplaats
Deze nieuwe winkel in Apeldoorn is ook een ontmoetingsplaats, er is altijd koffie of thee en er staat een gezellige grote tafel waar klanten even kunnen lezen of ervaringen uitwisselen. En regelmatig zijn er activiteiten zoals baklessen, proeverijen en lezingen.

Eerste gluten- en lactosevrije voedingswinkel

Openingsactie
De 1e 500 klanten die bij ons in de winkel € 25 besteden ontvangen een tas vol met heerlijke producten ter waarde van nog eens € 25.

Check www.thefreefromshop.nl voor het programma, openingstijden, productinformatie en webwinkel.
Volg ons op facebook.com

Lees ook:
> Win 1 van de 3 ‘Broodbuik-kookboeken’

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *