EKOkopen.nl: online biologische supermarkt

ekokopen-bio

Rechtstreeks van het land naar jouw keuken

EKOkopen.nl is de nieuwe webwinkel voor biologische producten voor heel Nederland. Op deze online boerenmarkt verkopen biologische leveranciers hun producten rechtstreeks aan particuliere en zakelijke klanten.

eko-bio-kopenBestellingen worden vers bij de leveranciers opgehaald en twee keer per week in heel Nederland bezorgd. Zonder tussenhandel, dus betaalbaar en met een eerlijke prijs voor de leveranciers.

Groeiend assortiment, voor particulier én zakelijk
De keuze in de biologische webwinkel is groot. Er zijn volop biologische groenten, er is fruit van het seizoen, biologische wijnen, kruidenierswaren, thee, verse pasta, vleeswaren en vis. Natuurlijk allemaal biologisch gecertificeerd of, in het geval van vis, met het MSC keurmerk. Het aanbod in de shop breidt zich steeds verder uit en binnenkort is er bijvoorbeeld ook biologische koffie te koop.

Leveranciers met een passie voor biologisch
EKOkopen.nl werkt met leveranciers met een passie voor biologisch. Zoals Jopie Duijnhouwer van Tuinderij De Haverkamp: “Voor ons is biologisch veel meer dan ‘niet-spuiten en geen kunstmest’, het is goed zorgen voor de bodem en voor de omgeving, met houtwallen en heggetjes. We zorgen ervoor dat de grond rust krijgt en dat er ruimte is voor bijzondere planten en dieren.” En Anton van Vilsteren van Biotoon: “Wij hebben de natuur nodig. We merken het direct als er iets uit balans is. Door de grond goed te verzorgen met de juiste hoeveelheid organische voeding en te zorgen voor minimaal structuurbederf blijft alles in evenwicht. Daar hebben we absoluut geen chemische middelen bij nodig!”

eko-bio-voeding

Anton van Vilsteren van Biotoon, met een bos biologische pastinaken en een bos biologische wortelpeterselie

De leveranciers van EKOkopen.nl zijn onder andere De Warmonderhofboomgaard, Biotoon Van Vilsteren, Biologische Tuinderij De Haverkamp, Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf De Ring, OTC, Maasland Aquacultuur, BioBazaar en La Prosciutteria.

Alle leveranciers stellen zich uitgebreid voor op de website van EKOkopen.nl.

EKOkopen.nl Zakelijk: biologisch voor horeca en andere bedrijven
Zakelijke klanten kunnen hun biologische inkopen doen bij EKOkopen.nl Zakelijk. Hier bieden de leveranciers hun producten in grotere hoeveelheden aan tegen scherpere tarieven. Voor zakelijke bestellingen zijn er meer mogelijkheden voor de bezorging, afhankelijk van de vraag van de klant.

Wilt u online biologisch bestellen? Kijk op www.ekokopen.nl

eko-bio

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *