Ekoland breidt assortiment Puur Sap uit


Het bekende natuurvoedingsmerk met een breed biologisch basisassortiment
.

Ekoland breidt zijn Puur Sap-lijn uit met de varianten Appel & aardbei en Appel & zwarte bes. Ekoland is een van de sterke, eigen merken van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux. Met deze introductie speelt Wessanen Benelux in op de consumentenbehoefte naar pure sappen zonder kunstmatige toevoegingen.

100% puur fruit
Ekoland Puur Sap bestaat uit 100% puur fruitsap, vers geperst van biologisch fruit dat groeit in speciaal geselecteerde biologische velden en boomgaarden. Na het persen gaat het sap onbewerkt, en dus van nature troebel, rechtstreeks de fles in. En natuurlijk zonder toevoegingen. Ekoland Puur Sap krijgt zijn volle zoetheid van de suikers die van nature in fruit aanwezig zijn. Dat is dus écht genieten van de pure smaak van zongerijpt fruit.

Nu keuze uit negen fruitsappen
Puur Sap appel & aardbei is een lekkere friszoete mix van 100% versgeperste appels en aardbei. Appel & zwarte bes combineert de bijzondere smaak van de zwarte bes met het frisse van appels. De uitbreiding van het assortiment brengt de totale lijn Puur Sap op negen fruitsappen. Hiermee biedt Ekoland ongekend veel keuze, elke dag weer!

Verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel
De lijn Puur Sap van Ekoland is verkrijgbaar bij Natuurwinkel, GooodyFooods en heel veel andere natuurvoedingswinkels.

www.wessanen.com/en/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *