Fairminds: upload jouw beste rijstgerecht en win!

Tien winnaars koken voor een jury op 1 november.

Denk jij dat je het beste rijstgerecht van Nederland hebt? Upload dan jouw recept en maak kans op
…een reis voor twee naar Thailand!


1) UPLOAD JOUW BESTE RIJSTRECEPT

Upload je beste, lekkerste, meest originele rijstrecept. De 9 beste inzendingen gaan door naar stap 2, de finale.
Vergroot je winkans door zoveel mogelijk fairtrade ingrediënten te gebruiken én zoveel mogelijk likes te verzamelen voor je recept. De tiende finalist is namelijk degene met de Wildcard: het rijstrecept met de meeste likes.

2) KOOK ALS FINALIST SAMEN MET EEN VRIEND(IN) VOOR EEN PROFESSIONELE JURY

Op 1 november presenteert Ramon Beuk de finale. De 10 finalisten koken voor een jury van topkoks, te weten Alain Caron (jurylid Masterchef), Prins van den Bergh (24Kitchen) en Estée Strooker (eerste Masterchef van Nederland)
Kook de sterren van de hemel met een vriend of vriendin als ideaal kookteam en maak indruk op de jury met je skills en creativiteit.

3) MAAK HET BESTE FAIRTRADE RIJSTGERECHT VAN NEDERLAND EN WIN DE REIS NAAR THAILAND!

Win je de kookwedstrijd, dan maak je volgend voorjaar samen een verzorgde reis naar Thailand. Je brengt er onder andere een bezoek aan de fairtrade rijstboeren. Gedurende deze week blog je over jullie avonturen. Een ervaring die je nooit meer vergeet!


*** UPLOAD HIER ***

RAMON BEUK
Presentator van Het beste fairtrade rijstgerecht van Nederland. fairminds
Ramon Beuk kookt, schrijft, presenteert, onderneemt, is vader en geniet van het leven. Hij is tweevoudig winnaar “Kookboek van het jaar” in 2009 en 2011. Van zijn hand verscheen reeds “Wat van fair komt…” waarin hij speciaal aandacht schenkt aan het koken met fairtrade producten.
Ramon: “Ik draag fairtrade een warm hart toe, omdat ik het belangrijk vind en er een goed gevoel van krijg. Daarom praat ik graag over fairtrade en presenteer ik “Het beste fairtrade rijstgerecht van Nederland”. Daarbij vind ik het leuk om jongeren de vele fairtrade mogelijkheden en alternatieven in de keuken te laten zien. Rond je twintigste begin je toch met koken, dus dan komen de tips & tricks goed van pas.”

Het beste fairtrade rijstgerecht van Nederland wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partijen die fairtrade onderstrepen:

Fairminds

Fairminds, eerste fairtrade co-creatie platform van Nederlandfairminds
Fairminds is het co-creatie platform voor jongvolwassenen. Dit platform betrekt jongvolwassenen als consument, ondernemer, designer en opiniemaker bij fairtrade en Wereldwinkels.

Op www.fairminds.nl kunnen zij meedenken over het concept fairtrade, hun mening geven over het fairtrade assortiment, meewerken aan productdesign en zelf fair ondernemen. Zo zorgen Wereldwinkels dat in 2014 meer jongvolwassenen, in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar, bij fairtrade betrokken zijn.
Fairminds is een initiatief van Wereldwinkels en WAAR en wordt uitgevoerd met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

http://www.fairminds.nl/acties/rijstgerecht/over-het-beste-rijstgerecht/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *