Foodblogger start haar eigen toko

...tenminste, als jullie haar willen helpen.

Ze zijn niet te missen, al zou je het willen 😉 De foodblogger regeert online. Maar de ene is de andere niet. Yonca van Happy Earth Kitchen is er eentje die je wilt volgen. Met name omdat zij na diverse events en een pop-up restaurant nu een fysieke winkel opent.

Voor zover ik weet, is Yonca de eerste Nederlandse foodblogger die naast online een zogenaamde bricks and mortar realiseert. Tenminste, ze heeft nog 11 dagen om via crowdfunding haar toko te realiseren.
Als je haar wilt helpen, ben je van harte welkom. Er zijn mooie tegenprestaties!

Als het lukt kunnen we haar recepten, creaties en haar passie voor de plantaardige keuken gaan proeven, voelen en ruiken. Dat gebeurt dan in Rotterdam: een 100% plantaardige winkel en eetgelegenheid met uitsluitend onbewerkte producten.
Yonca: “Ik wil dat iedereen straks bij Happy Earth naar hartenlust boodschappen kan doen of een hapje kan eten zonder steeds etiketten te hoeven scannen op verborgen ingrediënten, GMO’s of dierenleed”.

foodblogger

Crowdfunding

Yonca heeft tot 17 maart om het resterende bedrag van 7.900 euro op te halen. “Als consument hebben we eigenlijk best veel macht. Iedere keer dat we iets kopen kunnen we bewust stemmen voor een schonere lucht, eerlijke handel, bloeiende ecosystemen, en tégen uitbuiting en leed.”, aldus Yonca.
Bekijk haar videoboodschap op Doorgaan.nl en draag ook bij aan de totstandkoming van haar plant-based winkel en eetgelegenheid, bijvoorbeeld door alvast iets vooruit te kopen.

Meer plantaardig?

5 Plantaardige, lactosevrije én lekkere alternatieven voor melk

Meer crowdfunding?

Fund The Circular Future met Bundles

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *