Fund the Circular Future, met Bundles

Nieuwe crowdfunding voor wassen/drogen zonder waste!

Een goed begin is het halve werk. Het team van Bundles (duurzaam wassen en drogen, zónder waste!) kijkt terug op een prachtig jaar: het bedrijf heeft haar impact kunnen verviervoudigen, dankzij meer dan 600 klanten. Voor dit jaar wil Bundles de community uitbreiden tot zo’n 2500 klanten en daarmee de impact wederom verviervoudigen. Help je mee?

Om dit doel te halen, is ‘apparaatfinanciering’ belangrijk. Gelukkig komt Bundles steeds dichter bij een schaalbare financieringsconstructie: er zijn á la Elon Musk’s (bekend van Tesla) SolarCity-model aparte juridische entiteiten opgericht om zo de risico’s te minimaliseren.

Nieuwe crowdfundingproject Bundles start 19 januari;
doe ook mee (6% rente)!  

Donderdag 19 januari lanceert Bundles om 17:00 uur -tijdens de Week van de Circulaire Economie- haar nieuwe crowdfundingcampagne: Fund the Circular Future op OnePlanetCrowd.
Ook particulieren kunnen dus investeren in de circulaire economie tegen een aantrekkelijke rente van 6% (!).

Ze lanceren via een grootse Thunderclap met een bereik van meer dan 150.000 mensen. Doe je ook mee met een tweetje of een Facebook-bericht? Zo gebeurt via deze link!

www.bundles.nl

 

Week van de Circulaire Economie

Een circulaire economie is gericht op optimale inzet en hergebruik van grondstoffen. Om de transitie naar deze circulaire economie te versnellen (wat ook zeer goed is voor de werkgelegenheid!), worden initiatieven, producten en bedrijven gepromoot via onder andere events als de Week van de Circulaire Economie.
Gerelateerd:

In De Groene Stoel: Mark van Bundles
Circulaire economie: kijken, kijken, niet kopen 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *