Gezond genieten

Kookboek voor het hele gezin’ van Amber Albarda.

Half maart presenteert Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum Gezond genieten! – Kookboek voor het hele gezin. Voedingscoach Amber Albarda beschrijft hierin – op verzoek van vele lezeressen van haar Eet jezelf mooi, slank & gelukkig-boeken – nieuwe recepten voor heerlijke en gezonde gerechten.

Als vervolg op haar succesvolle Eet jezelf mooi, slank & gelukkig-boeken komt Amber Albarda met een nieuw kookboek. In Gezond genieten! laat ze zien dat je, ook met een druk gezin, gemakkelijk gezonde gerechten kunt bereiden. Goede voeding is cruciaal voor je gezondheid. Dat geldt zeker ook voor opgroeiende kinderen. Door ze al op jonge leeftijd kennis te laten maken met gezonde producten en die als vanzelf op te nemen in het voedingspatroon, maken kinderen een goede start. Geniet als gezin van heerlijke gerechten en profiteer van de gezondheidsvoordelen.
Een van de meest gestelde vragen aan Amber is: “Wat geef ik mijn kind mee naar school?” Daarom staan in Gezond genieten! ook veel recepten voor lekkere snacks die kinderen maar al te graag in hun schooltas stoppen.

Amber Albarda is een internationaal getrainde en gediplomeerde voedingscoach. Ze leert hoe je voeding vóór je kunt laten werken in plaats van tegen je. Amber begeleidt mannen en vrouwen bij het afvallen, slim leren eten en het terugvinden van hun vitaliteit en levenskracht, zonder calorieën te tellen. Het is een simpel successysteem dat mensen de vicieuze cirkel van afvallen en aankomen helpt doorbreken en blijvend de kwaliteit van hun leven verbetert. Met haar bedrijf The Food-IQ Company geeft ze op aanvraag workshops en lezingen voor een breed en divers publiek.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *