GingerLove: De natuurlijke energie boost van gember

Ginger love

Belgische bio-magie met een missie

GingerLove en de andere Lombardia Hot Drinks maken al enkele jaren hun opmars. Een compleet nieuwe categorie van warme dranken en zoveel meer dan een alternatief voor thee of koffie. En het arsenaal van natuurlijke energy boosters blijft uitbreiden. Stuk voor stuk uitvindingen van de Belgische bio-goeroe, Alain Indria.

Achter de psychedelische verpakkingen, de excentrieke social media verhalen en de innoverende aanpak zit een rasechte missie: “Peace & Love, for People & Planet. Een productfilosofie die zich resoluut richt op gezondheid en duurzaamheid.

De filosofie achter het ondernemen
“We doen er dagelijks alles aan om onze ecologische voetafdruk te reduceren door een continu proces van optimalisering en verduurzaming, van zowel sourcing, productie als verpakkingen. Daarvoor werken we samen met NGO’s en andere partners die onze filosofie volgen!”; aldus Alida Indria, zaakvoerder en vrouw van uitvinder Alain.

Gezondheid
Alain is opgegroeid met de bio-paplepel in de mond toen zijn moeder in 1972 de natuurwinkel ‘Lombardia’ in Antwerpen startte. Alain maakte er later het biologische eethuis van dat het vandaag nog is. Het is dan ook maar logisch dat de drankjes veganistisch, glutenvrij en raw zijn. Ze zijn daarnaast ook een rijke bron van vezels en geven je een voldaan gevoel. Een echt tussendoortje dat hongerstillend en energieopwekkend werkt.

__Coconut_classicbox_BIO_MockUp___GreenLove_classicbox_BIO_MockUp___DetoxLove_classicbox_BIO_MockUp_

Super Healthy Hot Drinks
GingerLove en de andere Hot Drinks van Lombardia zijn natuurlijke energie boosters en echt heerlijke en voedzame tussendoortjes. Ze zijn veganistisch (en daarom ook lactosevrij), glutenvrij en een bron van vezels.Je krijgt dus echt een hele boel gezonde, biologische en natuurlijke energie binnen en een voldaan gevoel door de rijke bron aan vezels.

Gingerlove classic

• GingerLove (Gember – Citrus)
• DetoxLove (Ananas – Kurkuma – Gember – Citroen)
• GreenLove (Appel – Matcha Groene Thee)
• Coconut Vibrations (Kokos – Ananas)

Waar te koop?
De ongezoete biologische versies zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza en de webshop van Ekoplaza.
De classic versies, met fairtrade rietsuiker zijn verkrijgbaar in de winkels van De Tuinen en de webshop van Lombardiahotdrinks.com zelf.

Lees er alles over op LombardiaHOTdrinks.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *