Goed en puur eten is ontegenzeggelijk hot!

The Food Line-up introduceert samen met Streetfood Nederland, De Grote Streetfood Prijs!

Diverse genomineerde streetfood ondernemers gaan met elkaar de strijd aan in verschillende categorieën. Eind september worden de awards uitgereikt door een onafhankelijke jury op een unieke locatie in Amsterdam onder het genot van eten van de genomineerde foodtrucks.

Goed en puur eten is ontegenzeggelijk hot! Eten is het nieuwe uitgaan en wordt steeds belangrijker. Nederland kent inmiddels meer dan 200 mobiele keukens die inspelen op deze foodtrend. De gepassioneerde ondernemers achter deze foodtrucks geven met hun creatieve initiatieven een vernieuwend en dynamisch gezicht aan streetfood in Nederland.

about_image

Streetfood ondernemers kunnen zich inschrijven voor verschillende onderdelen van de Grote Streetfood Prijs. Voorbeelden van de categorieën zijn “het beste concept” of “het mooiste stukje vlees”. De winnaars zullen worden gekozen door een vakkundige jury.

De proevende bezoeker kan meestemmen op de Publieksprijs.
Streetfood moet wat betreft The Food Line-up en Streetfood Nederland groot op de kaart komen en een begrip gaan worden in Nederland!

header_background

The Food Line-up bouwt met ambacht en echt eten een smaakvol en inspirerend concept op ieder evenement. Zij werken intensief samen met bijzondere cateraars, ambachtslui en foodfreaks. Deze cateraars bereiden alles vers of zijn zelfs producent van hun eigen producten. Altijd smaakvol, verantwoord en een happening. Als verbinder en overkoepelend orgaan wordt The Food Line-up ingehuurd door grote festivals, publiek- en zakelijke events om de complete food invulling te verzorgen.

Streetfood Nederland (SFN) is in september 2013 opgericht door drie streetfoodondernemers. SFN is de eerste en enige vereniging voor streetfoodondernemers in Nederland. De motivatie om SFN op te richten was simpel: vrij verkrijgbaar streetfood in Nederland is momenteel nog erg onder de maat. Het straatbeeld vertoont een zeer minimaal en eenzijdig aanbod, terwijl er de afgelopen paar jaar juist enorm veel creatieve en goede streetfoodondernemers bijgekomen zijn.

a88f2125efd2fdbeaff112d1f628fa83

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *