Groeimarkt voor 2Food

Innovatie in pure smaakbeleving

Fit, gezond en duurzaam genieten van onder meer vruchtensappen, smoothies en dranken van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, dat is waar 2Food vol passie en ambitie voor staat. Met succes; een steeds breder wordend publiek weet de natuurlijke en smaakvolle beleving zonder kunstmatige toevoegingen te vinden.

Door Nanny Schutte

“De afgelopen acht jaar hebben we hard gewerkt om pure, gezonde, duurzame producten uit de geitenwollen-sokken-sfeer te halen,” vertelt Tony Wim van Eijden, founder/directeur van 2Food enthousiast. “Deze ambitie heeft flink uithoudingsvermogen gevraagd, maar de langetermijninvestering werpt z’n vruchten af nu we het grote publiek bereiken!”

Relatie
“De winkelier en de horecaondernemer zijn de ambassadeurs van onze merken,” aldus Van Eijden, “we investeren dan ook fors in verkoopondersteuning middels informatie en demonstratiemeubels bijvoorbeeld. Het klinkt vanzelfsprekend, maar een goede relatie met je klanten staat voorop.”

Innovatieve nieuwe producten
“We zijn het jaar actief en vooruitstrevend gestart door onze aanwezigheid op de Horecava en de BioVak. Hier hebben we meerdere innovatieve producten gepresenteerd die vanaf dit jaar nieuw worden aangeboden, zoals Bionade Cola, myFroothie en BOS Ice Tea.”Bionade display

• Bionade Cola, genomineerd voor de Horecava Innovation Award, is biologisch en volledig natuurlijk. Ze smaakt kruidig, fruitig en minder zoet, want bevat tot 50% minder suiker vergeleken met de traditionele cola dranken en dus ook minder calorieën.

• MyFroothie (van mySmoothie) is geproduceerd voor èn gekozen door kinderen! Duizend kinderen proefden vier verschillende smaken waaruit zij de twee lekkerste bepaalden: Cloudy Apple en Cloudy Apple Raspberry – de twee minst zoete! MyFroothie is 100% biologisch en bevat geen toegevoegde suikers en e-nummers.

• BOS Ice Tea, in de smaken citroen, perzik, appel, bessen en limoen/gember, is verfrissend en heeft pure, biologische Rooibos als basis, een Zuid-Afrikaanse plant bekend om zijn gezonde en helende eigenschappen.

www.2food.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *