Healing Garden: bewust festival voor de hele familie

healing garden

20-22 mei

Een tuin vol verrassingen!  Van 20-22 mei aanstaande tovert Healing Garden het Erkemederstrand onder Zeewolde om tot een event met verantwoorde alternatieven op het gebied van mind, body, soul en spirit. Dat betekent een heel weekend lang inspirerende workshops en lezingen, yoga, meditatie en wellness, maar ook: de lekkerste biologische hapjes en drankjes, live acts en dansen op mindblowing cosmic beats.    

Healing Garden is voor iedereen die zichzelf verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf en ervaart er spiritualiteit zonder onzin.

healing garden

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellenblazen, maar ook meditatie en filosofie. Het programma is zo opgezet dat ouders bijvoorbeeld een workshop Bewust Ademhalen kunnen volgen terwijl de kinderen verderop een sessie kinderyoga doen.
En de hond? Die mag ook gezellig mee. Voor bio hondenbrokken wordt gezorgd.
Wie niets wil missen van het festival kan van vrijdag tot en met zondag blijven: er is ook een camping. Kom met je eigen tent, of huur een romantische tipi of stoere legertent. Jullie zijn er toch ook bij? Dit wil je niet missen!

www.healing-garden.nl

 

 

healing garden

Healing Garden

Visit the Healing Garden Festival 20-22 mei 2016, Workshops, Music & Camping in Nature @ Erkemederstand, Zeewolde.
En volg de voorpret op social media:
facebook.com/HealingGardenNL
twitter.com/HealingGardenNL
pinterest.com/HealingGardenNL
instagram.com/HealingGardenNL

Mail & Win – UPDATE
De winactie is inmiddels afgesloten…
Speciaal voor jullie, lezers/bezoekers van de Betere Wereld, verloot 5×2 dagkaarten. Vul je naam en adresgegevens hieronder in en dan maak je al kans!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *