Het eerste écht duurzame vismerk Fish Tales van Bart van Olphen

De vis van Fish Tales is lekker én makkelijk klaar te maken

Het heeft even geduurd, maar nu is er eindelijk een manier om zeker te weten hoe en waar je vis wordt gevangen.

Een aantal jaar geleden besloot viskenner en chefkok Bart van Olphen opzoek te gaan naar ’s werelds duurzaamste visserijen. Bart was onder indruk van het respect en de zorg waarmee deze visserijen met hun vis omgaan en besloot voortaan zijn vis daar af te nemen.

20131114 201311_Malediven-115520090714-Alaska-1317-

Nu, een aantal jaar later, is Fish Tales geboren. Een merk dat laat zien dat met goede vis de heerlijkste gerechten makkelijk klaar te maken zijn. Fish Tales is volledig transparant over hun visproducten en over de visserijen met het strenge MSC keurmerk van over de hele wereld. Bovendien leerde Bart door zijn reizen naar deze visserijen de vissers persoonlijk kennen en zijn hun levensverhalen nu te lezen op de website van Fish Tales. Fish Tales is inmiddels gewoon in de Albert Heijn verkrijgbaar.

20110701-Nederlands Viskookboek Fotografie-46-20110601-Nederlands Viskookboek Fotografie-81-20131114 201311_Malediven-1251

Het kersverse vismerk heeft een interessante Facebookpagina, waar de lekkerste visrecepten, avontuurlijke vissersverhalen en handige informatie afwisselend voorbij komen.

Ook is er momenteel (tot 25 mei a.s.) een erg mooie winactie: deelnemers kunnen een reis winnen naar de Malediven en gaan vissen met de lokale visserij.

Tevens is Fish Tales oprichter van de kortste kookshow ter wereld, waar in 15 seconden heerlijke visgerechten en tips worden gedemonstreerd.

Website: fish-tales.com/fishermen-sea
Visproducten: fish-tales.com/bekijk-ze-hier/
Facebookpagina: facebook.com/fishtales
Facebookactie: http://bit.ly/Fish_Tales
De kortste kookshow ter wereld: instagram.com/bartsfishtales

Lees verder:
Fairtrade, proeven & genieten!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *