Het nieuwe alternatief voor plastic folie en -zakjes!

Bijenwas als voedselverpakking met de herbruikbare Bee’s wrap.

Verpak brood, kaas, groenten en ander voedsel of dek er een kom mee af! Met de herbruikbare, natuurlijke Bee’s wrap heb je geen plastic folie of plastic zakjes meer nodig. Je gebruikt de warmte van je handen om de Bee’s wrap in model te vormen. De Bee’s wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten. Je kunt er zelfs voedsel mee invriezen.

Bee’s wrap materiaal
De Bee’s wrap (te zien in de categorie ‘Herbruikbare Zakjes’, onderdeel van de site van Green Jump) is gemaakt van biologisch katoenen muslin oftewel neteldoek, bijenwas, jojobaolie en boomhars. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een vormbare voedselwrap en de bijenwas en jojobaolie hebben antibacteriële eigenschappen waardoor je voedsel langer vers blijft en je de wrap steeds opnieuw kunt gebruiken. Na gebruik maak je ‘m schoon met een nat doekje met koud water, eventueel met wat milde zeep.

De Bee’s wrap is er in vier maten waarbij de grootste maat zelfs geschikt is om een grote schaal af te dekken of een brood in te vriezen bijvoorbeeld.

Over Green Jump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan vijftienhonderd producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

www.greenjump.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *