Hoe maak je lekker, infused water? (Win!)

infused water

Contigo introduceert Lakeview, de ideale karaf voor infused water

Je kunt water op veel manieren lekker maken. Met citrus- of rood fruit, met munt of gember of met schijfjes komkommer. De zomertrend is infused water met verrassende kruiden. De nieuwe karaf Lakeview van Contigo is ervoor gemaakt.

Je vult de transparante infusie-staaf met je favoriete recept, je vult de karaf met water en je laat het geheel een paar uur trekken in de koeling. Zo heb je steeds een verfrissende, gezonde en kleurrijke dorstlesser bij de hand.
Schenken met de Lakeview is erg praktisch omdat het fruit niet los in het water drijft. Daarnaast is de karaf voorzien van Autoseal® waardoor deze automatisch sluit tussen twee schenkbeurten. Zo voorkom je morsen, lekken of nadruppelen. Het deksel kun je er gemakkelijk afnemen om de karaf snel bij te vullen of om te roeren. Lakeview is met één hand bedienbaar.

infused waterinfused water

Recepten: Infused water met kruiden
Het geheim van lekker infused water zit ‘m drie ingrediënten per recept, waarvan er één een kruidensoort is. De hoeveelheden kun je naar eigen smaak bepalen:

·         Munt + watermeloen + citroen

·         Peterselie + sinaasappel + limoen

·         Rozemarijn + grapefruit + citroen

·         Koriander + gember + ananas

·         Basilicum + komkommer + meloen

·         Jalapeño pepertje + aardbei + limoen

·         Kaneelstokje + appel + citroen

·         Rozemarijn + appel + framboos

·         Munt + ananas + komkommer

Contigo Lakeview heeft een inhoud van 2100ml en is verkrijgbaar via Mycontigo.com in transparant/groen. De set bestaat uit een kan in Tritan, infusiestaaf en ijskern. Winkeladviesprijs € 49,95. De karaf is vaatwasbestendig.

Mail & Win UPDATE
We mogen 3 kannen verloten! Vul hieronder je naam, adresgegevens en een recept-suggestie in, en dan maak je kans… Enjoy!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *