Inspire, nieuw festival in Liempde


Mojo Concerts komt nu met haar nieuwste campingfestival: Inspire.


Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli a.s. vindt de allereerste editie plaats. Inspire biedt een veelzijdig programma met inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland, yoga, meditatie, live muziek, lekker (biologisch) eten, groetensap en goede wijn, wellness en dance. Inspire is een lang weekend ontspanning vol avontuur, spel en ontdekkingen. Het terrein op Landgoed Velder in Liempde, in de provincie Noord-Brabant, is ruim opgezet met meerdere festivalterreinen en campings. Bij dit nieuwe festival ligt de focus meer op spiritualiteit in combinatie met live muziek. Landgoed Velder wordt een magische plek waar muziek en dans samengaan met spiritualiteit, wetenschap en wijsheid. Momenteel wordt er volop gewerkt aan het programma.

Er zijn nu al bijna 50 artiesten, goeroes, wetenschappers, inspirerende sprekers, meditatie en yoga experts uit binnen- en buitenland bevestigd. Een kleine selectie: Leonard Mlodinow, Julia Cameron, Daniel Matt, Tim Freke, Brandon Bays, Ram Giri, Lilou Mace, Danah Zohar, Marty Wuttke, Stan Tatkin, Tijn Touber, Johan Noorloos en Rene van Collem. Het hele weekend zijn er live optredens van o.a. Jamie Lidell, Spinvis, Eric Vloeimans, Gregory Porter, Linnae Olsson en Shangaan Electro. Meer artiesten worden binnenkort bekend gemaakt.

Inspire is voor iedereen die zich geestelijk wil verrijken en zich open wil stellen voor andere denkwijzen. Voor muziek- en natuurliefhebbers, voor degenen die mediteren of yoga beoefenen, maar ook voor degenen bij wie de spirituele wereld (nog) niet bekend is.

Inspire is een nieuw festival van Mojo Concerts, SpiriFest en Loc7000.
Inspire festival: vr 5, za 6 en zo 7 juli
Landgoed Velder – Liempde
Entree: € 155 weekendkaart, 40 euro voor kinderen van 4 tot 16 jaar
Aanvang: vanaf vrijdag 16.00 uur
Kaartverkoop via: www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm)

Partners met Ekoplaza en Rituals.

Meer informatie:www.inspirefestival.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *