Jentschura’s BasenKuur

Een evenwichtige zuur-base-huishouding vormt de basis voor duurzame gezondheid, aantrekkelijkheid en vitaliteit. ‘Jentschura’s BasenKuur’ is de sleutel naar uw zuur-base-evenwicht en uw gids naar innerlijke en uiterlijke tevredenheid.

We willen allemaal onze gezondheid en schoonheid en ons lichamelijk en geestelijk prestatievermogen een leven lang te kunnen bewaren. De hedendaagse voeding- en leefgewoonten, gepaard met stress en milieu-invloeden, zorgen er in steeds sterkere mate voor dat de zuurtegraad van ons lichaam te hoog is.

Je zuur-base evenwicht weer in balans

Jentschura’s BasenKuur omvat de gerichte combinatie van drie producten: 7×7® KräuterTee, WurzelKraft en MeineBase De kuur vormt met zijn driesprong van ontslakking al hjarenlang een beproefd kuurconcept voor meer vitaliteit en welbevinden. Door de doelgerichte toepassing van de drie producten gedurende een periode van vier weken slaagt iedereen erin om zijn persoonlijke doelen op natuurlijke wijze te bereiken.

De 3 kuurvarianten

Jentschura’s BasenKuur brengt je weer in evenwicht en kan op elk moment worden uitgevoerd. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen is het direct en op langere termijn bijzonder effectief om de deze te combineren met gerichte beweging en voeding. U kunt de lever en de nieren extra ontlasten door de basische lichaamswikkel, onze basische kousen en onze droog- en natborstels te gebruiken.

De kuur voor het vormen

De voeding voor het vormen brengt het goede figuur tevoorschijn! Het weefsel wordt ontlast, versterkt en verstevigd. Basisch optimaal verzorgd worden contouren zichtbaar en het prestatievermogen verhoogd.
Uw voordelen: streeffiguur bereiken en vasthouden, met genot genoeg eten zonder calorieën te moeten tellen, voorkomt het jojo-effect, verstevigt het weefsel

De kuur voor de versteviging

De voeding voor de versteviging ontlast het organisme! Hierbij worden de lichaamseigen buffers voor mineralen weer aangevuld en cellen, weefsel en organen versterkt. Tegelijkertijd wordt het immuunsysteem versterkt.
Uw voordelen: vitaliserend en versterkend, compenseert ‘verzurende’ voedingsgewoonten, stress enz., voor of ook in de plaats van een vastenkuur, bijvoorbeeld bij bestaande civilisatieaandoeningen, verbetert de spijsvertering, verwijdert stuwing en zorgt voor meer beweeglijkheid

De vastenkuur

Profijt door afzien! Vasten is de meest intensieve vorm van de inwendige reiniging en ontlasting. Vasten biedt de mogelijkheid om bewust tot rust te komen en te ‘onthaasten’, helder te kunnen denken, oude gewoonten te herzien en nieuwe doelen te stellen.
Uw voordelen: bewust ontspannen van het dagelijks leven, zich bevrijden van ‘verzurende’ voedings- en leefgewoonten, het lichaam en de darmen ontlasten, een paar pondjes verliezen, nieuwe lichtheid en vitaliteit krijgen.

www.p-jentschura.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *