Juvo, het nieuwe eten


Het is een biologische maaltijdvervanger
.

“Juvo original” is de volledige naam. Het is raw food met 55 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, bessen, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Juvo is gezond, houdt je slank en fit en daarnaast is het gemakkelijk en lekker en last but not least: natuurlijk.

Juvo

Heb je weinig tijd, dan is Juvo een snelle gezonde maaltijdvervanger.
Juvo past bovendien in een raw food dieet, is glutenvrij en zeer geschikt voor diabetici, sporters, managers, tieners en kinderen vanaf 4 jaar. Je mag het alleen niet gebruiken bij nierfalen! Uiteraard zijn de biologisch geteelde ingrediënten non-GMO en bevat Juvo geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Het vriesdroog-proces behoudt alle waardevolle natuurlijke ingrediënten.

Wie heeft Juvo ontwikkeld?Juvo
De internationaal bekende en erkende oncoloog Dr. Hwang heeft Juvo samengesteld op basis van jaren onderzoek naar de rol van voeding in gezondheid. Juvo voldoet aan de strengste eisen; HACCP, GMP en USDA Organic. Juvo kan je jarenlang gebruiken. De samenstelling van Juvo bevat de juiste hoeveelheid voedingsstoffen, niet volgens de al lang achterhaalde "Schijf van 5" maar op basis van Dr. Hwang’s vergevorderde inzichten.De basis bestaat uit 7 rijsten en granen, aangevuld met 19 groenten en 12 soorten fruit. Dr. Hwang gelooft in de kracht en effecten van een biologisch, plantaardig dieet van rauwe hele voeding. De hele onbewerkte plant wordt gegeten van de wortel tot en met het ongeschilde fruit. Daarnaast heeft Dr. Hwang een unieke combinatie toegevoegd van paddenstoelen (reishi, agaricus en shitake) en 3 zeewieren en algen. Om te zorgen dat het lichaam alle bouwstoffen krijgt die het nodig heeft is er een combinatie van vitaminen en mineralen toegevoegd.

`juvo

Lezers kunnen op de website www.gojuvo.nl een gratis proefverpakking aanvragen. Daarnaast ontvang je bij je 1e bestelling eenmalig 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “welkom”.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *