Koken voor je baby/peuter bij Kookstudio


Bij kookstudio ‘De Kooksalon’ in Lambertschaag (NH) wordt vanaf vandaag heerlijk gekookt voor kersverse (en aanstaande) ouders en hun baby/peuter.

De workshops Babycooking en Koken voor je peuter worden verzorgd door Mariska Rinkel, diëtist van zorginstelling de Omring en Rémon Blokhuis, bevlogen kok en eigenaar van ‘de Kooksalon’. Deze combinatie van culinaire en voedingskundige expertise staat garant voor de ideale combinatie van lekker én gezond.

Koken voor peuters

Bij de workshops staat smaakontwikkeling en vanaf de eerste hap lekker gevarieerd eten centraal. Zo groeit een kind op tot een gemakkelijke en gezonde eter, de droom van elke ouder. De deelnemers ervaren de workshop, waarbij wordt gekookt met biologische, niet- alledaagse ingrediënten van het seizoen, als informatief en zeer inspirerend. Daarnaast is het een heerlijk verwenmoment in drukke tijden. Aan het eind van de workshop gaan de deelnemers met een voorraadpakket (winkelwaarde € 30,-) bestaand uit een koeltas vol zelfgemaakte hapjes in handige bewaarbakjes, hip koelelement en het kookboek ‘Samen aan tafel, volwassen recepten voor groot én klein’ naar huis.

"Bedankt voor de fijne workshop. Ik had even dit inspirerende zetje nodig.” “Super workshop koken voor babys gehad, een aanrader! “Lekker ongedwongen, positief en de ingrediënten zijn net even anders als dat je zelf gewend bent om mee te koken” (Aldus enkele deelnemers aan de workshop).
Eerstvolgende workshop ‘Babycooking’: zaterdag 8 juni (10:00-13:00 uur) Eerstvolgende workshop ‘Koken voor je Peuter’: woensdag 19 juni (10:00-13:00 uur) Kijk voor overige informatie, data en locaties op www.babycooking.nl


Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.