La Vallade werkt samen met bezorgservice De Krat


La Vallade kookt als eerste restaurant in Nederland met producten uit de Krat.


Het bedrijf de Krat, opgericht in 2010, levert duurzame, lokale seizoensproducten bij mensen thuis, in een houten kratje. Restaurant La Vallade, aan de Ringdijk in Amsterdam Oost, gaat als eerste restaurant iedere zondag voor klanten koken met producten uit de Krat. Op zondag gaat de keuken speciaal al om 17 uur open, zodat families met kinderen lekker vroeg kunnen eten. Er wordt een 3 gangen diner geserveerd; eerlijk, lekker en niet te ingewikkeld eten, waar ook kinderen van genieten.

De Krat
Tara Mulder, eigenaar La Vallade: “La Vallade is al bijna 25 jaar een familiebedrijf. Ik wilde altijd al een dag voor families koken; dat gaan we nu elke zondag doen. Ik wil graag met gezonde, eerlijke en duurzame seizoensproducten werken, vooral omdat we ook voor kinderen koken. De Krat levert zulke producten, vandaar dat ik ook voor deze samenwerking heb gekozen. En we vinden het leuk om te improviseren met precies die producten die iedere week in de Krat zitten. Dat past bij onze stijl en geeft ons ook weer nieuwe inspiratie."

Eefje Brugman, eigenaar de Krat: “Tara benaderde mij met dit idee, wat ik natuurlijk heel leuk vond! Ik ben heel benieuwd wat ze precies gaan koken met onze producten. Klanten die geen abonnement op de Krat hebben, kunnen nu bij La Vallade toch met ons kennismaken. Ik hoop natuurlijk dat er meer restaurants zullen volgen!"

Kijk voor meer informatie:
www.dekrat.nl
www.lavallade.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *