Lekker biologisch met nieuwe rijstdrank en mokka

rijstdrank

Glutenvrij, lactosevrij en cafeïnevrij is deze Rice Drink Moka

Een rijstdrank met mokka? Lima, specialist in vegetarische biologische voeding, introduceert op basis van Yannoh® Instant en rijst een nieuwe plantaardige drank. Smaakvol, glutenvrij, lactosevrij en cafeïnevrij zijn eigenschappen van de Rice Drink Moka: een heerlijke combinatie van de zachtheid van rijst en de uitgesproken Yannoh® smaak.

 

De smaak van Yannoh®, een instant granenkoffie op basis van o.a. geroosterde granen en chicorei, geeft de rijstdrank een vernieuwende toevoeging. Onze voorouders in Europa dronken cichorei en geroosterde gerst al lang voordat koffie zijn intrede deed. Rice Drink Moka heeft een mokkasmaak en is cafeïnevrij dankzij de toevoeging van Yannoh® Instant. Lekker om koud te drinken als origineel alternatief op de bekende ijskoffie en opgewarmd ideaal voor een verrassend ontbijt.

rijstdrank limaExclusief in zijn soort
Rice Drink Moka is een exclusief product op de markt, romig van textuur en heeft een aangenaam aroma. De drank is gezoet met rijststroop en een vleugje vanillearoma. Net als koffie heeft de rijstdrank een mokkakleur: Rice Drink Moka is een alternatief,
maar licht verteerbaar want lactosevrij. Neem het 250ml formaat onderweg gekoeld mee voor een verfrissende dorstlesser. Het 1L pak is ideaal voor het bereiden van het ontbijt, desserts of voor in gebak. Adviesprijs van het 250 ml formaat is € 0,99 en van het 1L pak € 2,99.
Zie de website van Lima voor de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Over Lima
Lima staat al ruim een halve eeuw garant voor evenwichtige en biologische voeding. Het assortiment is 100% vegetarisch en bovendien 98% veganistisch! Centraal in de receptuur staan granen. Lima heeft naast granendranken ook wafels, ontbijtproducten, warme dranken, granen, pasta’s, soepen, sojasauzen, verswaren en andere diverse producten in haar assortiment. De vetten in Lima-producten zijn plantaardige, onverzadigde vetzuren. Bovendien wordt spaarzaam gebruik gemaakt van snelle suikers. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2- neutraal gebouw met een eigen laboratorium.

HappyVeggie
Ontdek ook het initiatief HappyVeggie dat door Lima in het leven is geroepen en waar vegetariërs en veganisten hun levensstijl kunnen delen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *