Mail & win: een proefpakket met producten van Lima

biologisch-vegetarisch-soepen-sauzen-Lima

Exotische & biologische soepen en sauzen

Gezond en verantwoord eten wordt een stuk makkelijker dankzij Lima, een biologisch verantwoord merk dat in Nederland nu heerlijke soepen en sauzen op de markt brengt. Lima houdt van evenwichtige, gezonde voeding, die is afgestemd op een moderne manier van leven. De producten zijn bovendien ook goed voor de lijn én passen in een vegetarisch dieet. Het was nog nooit zo makkelijk om gezond te zijn.

Veel sauzen in de supermarkt staan bol van de kunstmatige smaakstoffen en suikers. Dat doet Lima anders met een assortiment exotische biosauzen op basis van tamari (een glutenvrije saus volledig gebaseerd op soja) of shoyu (een saus gebaseerd op soja en tarwe). De multiculturele sojasauzen met specerijen geven ieder gerecht een spannende oosterse twist.
lima
Wereldse Soepen
Gezond biologisch en vegetarisch eten dat in een paar minuten dampend op tafel staat? De soepen van Lima zijn eenvoudig op te warmen en barsten van de groenten en vezels. Door een combinatie van granen en peulvruchten passen de soepen in een vegetarisch dieet. Bovendien hebben ze een laag verzadigd vetgehalte, dus ze zijn lief voor de lijn. En ze zijn natuurlijk vooral erg lekker.
Lima
Maaltijd in een potje
Naast de flessen met soep in wereldsmaken, komt Lima met gevulde maaltijdsoepen in een pot. Ook deze soepen passen goed in een vegetarisch dieet. Deze maaltijd in een cup is een gezond alternatief voor een lunch of een lichte en snelle maaltijd thuis. Zachtjes opwarmen in een pannetje of au bain marie. De soepen bevatten geen geur- en kleurstoffen en alle ingrediënten zijn van gecontroleerde biologische teelt. Lekker en heel gezond dus.
lima
Over Lima
Al meer dan 50 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van hun klanten.

Verkoopadviesprijzen:

Sauzen 200 ml.: Vanaf € 3,99
Soepen 600 ml.: Vanaf € 3,44
Maaltijdsoepen 350 ml.: Vanaf € 3,09

Lima is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel.
Kijk voor verkooppunten op de website: www.limafood.com.
Lima
Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *