Lovechock lanceert “Love Warrior” campagne (Win)

lovechock

Ek Chuah is de Maya God van de cacao, beter bekend als ‘love warrior’ vanwege het gelukkige en liefdevolle gevoel dat vooral rauwe cacao oproept. En dat is goed nieuws voor jou, want in de aanloop naar Valentijn maak je kans op mooie prijzen!

De liefdeskrijger is al vanaf de introductie van het chocolade-merk Lovechock, onderdeel van het logo en de filosofie van het merk. Als echte liefdeschocolade heeft Lovechock voor alle ‘love warriors’ weer iets leuks bedacht voor de Valentijnsperiode.

Deel jouw ‘love warrior’ met Lovechock & #myLoveWarrior
op je tijdlijn, 
en win een van de 11 prijzen! 

Twee limited edition Bars

Voor een liefdevollere wereld zou het ’t mooist zijn als mensen elkaar iedere dag vertellen hoeveel ze voor elkaar betekenen.  Lovechock wil hier, met Valentijnsdag in ’t vooruitzicht, graag verandering in brengen. Speciaal voor de Valentijnsperiode zijn er twee bestaande Lovechock Bars smaken – Pure/Nibs en Coconut/Nibs – in een limited edition ‘liefdesjasje’ gegoten.

De twee limited editions zijn te koop in verschillende biologische winkels. Bij aankoop van één van de twee producten kan je een ansichtkaart meenemen. Schrijf er iets liefs op, en stuur die naar je eigen ‘love warrior’. Dat kan een geliefde zijn, maar ook een buurvrouw/buurman, collega, familielid, vriend/vriendin..,  you name it.

lovechock

#Mylovewarrior

Om jou en andere chocoladeliefhebbers aan te sporen tot wat naastenliefde, nodigt Lovechock jou hierbij uit om op je Facebook en/of Instagram een foto te delen:
zorg dat je eigen ‘love warrior’ én Lovechock in beeld is en deel deze foto op je éigen Facebook of Instagram-account *met* de hashtag #mylovewarrior.

En dit kan je winnen…

Uit de leukste inzendingen kiest Lovechock op Valentijnsdag (14 febr) 11 winnaars. Daarvan ontvangen 10 gelukkigen een mooi pakket met daarin het volledige Lovechock assortiment.  (Wauwie!)
En tadaaaaaa.., de hoofdprijs gaat naar de meest originele inzending die hiermee een heerlijk weekendje weg in eigen land wint bij Zwier, de vrijhaven van de stad. Denk hierbij aan een relaxed weekend met 2 overnachtingen in een luxe tent midden in de natuur met de mogelijkheid om yoga te doen, te suppen of gewoon lekker te genieten van de rustgevende omgeving.

This is why you looooove Lovechock

Een hapje Lovechock staat voor een bijzondere chocolade-ervaring; gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten, verwerkt middels een speciaal beschermende techniek en met de hand gemaakt in een kleine fabriek in de buurt van Amsterdam.
Vanwege de ongeroosterde Arriba Nacional cacaobonen die Lovechock gebruikt, wordt al het goede van de cacao behouden. Lovechock heeft drie verschillende product varianten: Bars, Rocks en Tablets.

  1. De Bars zijn er in negen smaken; allemaal tjokvol rauwe cacao en gecombineerd met verschillende superfoods.
  2. Dan zijn er nog de Lovechock Rocks; een bijzondere combinatie van fruit, noten & superfoods, omhuld met rauwe chocolade.
  3. De Tabletten zijn heel geschikt om te delen en zijn er in zes smaken. Lovechock is opgericht vanuit een passie voor rauwe voeding.

Lovechock laat zich vooral inspireren door de kracht van cacao en in het bijzonder de ‘hartverwarmende’ werking van rauwe cacao. Lovechock combineert gezondheid, plezier en duurzaamheid op een unieke manier.

www.lovechock.com
www.facebook.com/lovechock
www.instagram.com/lovechock_official

 

Ook lekker:
Coconut nibs, de nieuwe smaak van Lovechock

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *