Lovechock’s nieuwe smaak: coconut nibs (Review)

lovechock kopen

Don't you just looooooove Lovechock!?!

Lieve mensen.., mijn liefde voor Lovechock is nog groter geworden dan het al was! Mijn hart klopt sneller van de nieuwe smaken en was prettig verrast door de vernieuwde verpakkingen en repen!

De nieuwe, Creamy-repen zijn lekker romig als melkchocoloade, maar dan zonder zuivel. Ook deze nieuwe Lovechocks zijn veganistisch, raw, biologisch, gezoet met kokosbloesemnectar met al het goede van rauwe cacao er in…

Ik testte Lovechock Coconut Nibs

Het is een heerlijk liefdeskoppel: stukjes kokos met stukjes ongeroosterde Arriba Nacional cacaobonen. Lovechock gebruikt de beste biologische rauwe cacao uit Ecuador, en doordat de bonen niet gebrand worden, zit elke reep vól ‘liefdesstofjes’. Happiness Inside! noemen de lovedoctors dat.
En dat was te merken, eerlijk gezegd. Die heerlijke, volle smaak van rauwe chocolade wordt bij elke beet gevolgd door de nasmaak van kokos. Door de volle smaak ram je niet gelijk de hele reep naar binnen (ik ken een paar van die chocolade-addicts, echt niet te doen), maar bij deze repen is het slow genieten…

Er is ook een placebo-effectje merkbaar: doordat Lovechock de Ecuadoriaanse cacaoboeren een eerlijke prijs betaalt, rechtstreeks, smaakt je reep ook op een andere manier een heel stuk lekkerder – er is immers al genoeg moderne slavernij in de huidige cacao/chocolade-industrie.

Er is ook een verrassend heerlijke hazelnoot met matcha-reep! Laat me weten wat je er van vindt alsjeblieft, #vindikleuk.

Spread the Lovechock

De lovedoctors hebben de repen nu ingedeeld in 6 stukjes, en da’s goed nieuws. Nu kan ik al deze Liefde gemakkelijker delen met m’n family en friends.
Ook de verpakking is aangepast: er zijn vrolijkere kleurtjes gekomen, het logo is verbeterd en daardoor zijn mijn favoriete repen beter in het schap herkenbaar. Niet dat ik er als chocolate-lover moeite mee had, maar toch 😀

Enjoy your chocolate & Do Good!

 

Meer chocolade:

Pure chocolade, gezond voor iedereen?
Bezoek een cacaoplantage!
Chocolade Festival ‘Chocoa’ in Februari 2018

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.