Lovechock: Een reep happiness

lovechock

Superfood maca in nieuwe smaak van Lovechock

Iedereen kent wel Lovechock: die repen vol gezondheid en geluk, gemaakt van rauwe chocolade met allerlei superfoods. Allemaal zo lekker dat je er hebberig van wordt. 

Cacao is op zich al een superfood, vooral als het om de rauwe variant gaat. Doordat Lovechock de cacaobonen niet brandt maar koud maalt, is deze chocolade een natuurlijke bron van flavonoïden.

Loveshock-smaken

Cacao bevat bijvoorbeeld triptofaan (stressverlagend en zorgt voor een vrolijk gevoel) en fenyletyla-mine, dat een opgewonden en aantrekkelijk gevoel geeft.

Lovechock is vrij van melk, soya en gluten en wordt gezoet met kokosbloesemnectar, dat laag glycemisch is en de bloedsuikerspiegel stabiel houdt. Meng je rauwe cacao dan ook nog met andere superfoods, dan krijg je een chocoladereep die niet alleen lekker is, maar ook nog eens van alles met je doet.

Nieuwe Pecan/Maca: crunchy & zoet
Deze reep van donkere, intense rauwe chocolade met crunchy pecannoten, zoete dadels, wonderstofje maca, de Peruaanse zoete vrucht lucuma en bourbon-vanille staat bol van de liefdesbevorderende stofjes.

Je haalt ‘m, net als de andere smaken en die heerlijke Lovechock Rocks, bij diverse biologische supermarkten zoals EkoPlaza en Marqt, en allerlei webshops.

Loveshock-nieuwe-reep

www.lovechock.com

Mail & Win:
Don’t you just looooove this?
E-mail je gegevens hieronder en maak kans!

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *