Luscombe, Verleiding in een flesje!

JetDrinks heeft een nieuwe aanwinst: Luscombe! Luscombe is een lijn met biologische frisdranken, sappen, cider, drie soorten gingerbeer en premium tonic! De drankjes bevatten minder suikers en koolzuur dan de meeste frisdranken. De drankjes hebben stuk voor stuk een hemelse smaak en worden gepresenteerd in een mooi design.

Luscombe

Sinds 1087 is het landgoed van Luscombe een bijeenkomst van landbouwactiviteit. Ze bedenken, verbouwen, produceren en perfectioneren hun drankjes op de boerderij sinds 1975. z

Elk drankje is volledig vrij van concentraten, additieven, conserveermiddelen, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of versterkers. Sinds kort zijn er drie smaken fruitwater toegevoegd aan het assortiment. Dit is bruisend mineraalwater met echt fruit en geen toegevoegde suikers. Een absoluut frisse traktatie!

Mail&Win

Wil jij ook zo graag deze drankjes uitproberen? Vul dan hieronder je gegevens in en win 1 van de 5 Luscombe pakketten!

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

Toon de 2 reacties
  1. EL schreef:

    Deze drankjes zijn biologisch, bevatten minder suikers en koolzuur en hebben stuk voor stuk een hemelse smaak die ik zelf graag zou willen ervaren. Ze zijn volledig vrij van concentraten, additieven, conserveermiddelen, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of versterkers, dus een uitkomst voor mij.

  2. Merel schreef:

    Heel aantrekkelijk om in huis te halen! Zo zonder al die additieven en minder suikers een uitkomst om op gezondere manier iets mee te vieren!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.