Maak kennis met Zuiver Zuivel

Biologisch weekend 21 en 22 juni

Tijdens deze ‘Lekker naar de Boer’-dagen vind je de biologische zuivel van Zuiver Zuivel op verschillende plaatsen terug in Nederland.

Zo kun je tijdens deze dagen verschillende vee- houders bezoeken. Kijk voor de deelnemende veehouders op de website onder het kopje ‘Nieuws’. Tijdens deze dagen is er van alles te beleven op de boerderij: luister bijvoorbeeld naar het verhaal van de boer, proef diverse Zuiver Zuivel-producten en laat de kinderen meedoen aan allerlei kinderactiviteiten. Denk hierbij aan je eigen boter schudden, een koeienmasker knippen of van een melkpak een portemonnee maken!

IMG_4565

Teus de Wit in Hardinxveld Giessendam

Zuiver Zuivel ook op EkoTown, Amsterdamse Bos
Op 21 en 22 juni is Zuiver Zuivel ook te vinden op het festival EkoTown, dat in het Amsterdamse Bos gehouden wordt. Het zuivelmerk staat er met een smoothiebar. Dus proef hier de lekkerste smoothies en maak ook kennis met de diverse veehouders die aanwezig zijn. Kom dus langs bij één van de vele mogelijkheden om kennis te maken met het verhaal achter de heerlijke zuivel producten van Zuiver Zuivel.

Ook gedurende het jaar zijn er regelmatig open dagen bij onze veehouders. Dus houd Zuiver Zuivel op Twitter of Facebook in de gaten!

www.zuiverzuivel.nl

Lees verder:
> Bijen in EkoTown

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *