Maharishi Ayurveda-Thee: Meer dan een drank

ayurveda-thee

Maharishi ayurvedische kruidenthee wereldwijd populair

Na water wordt wereldwijd geen drank zo vaak gedronken als thee. En niet alleen vanwege zijn grote hoeveelheid aan smaken. In ayurveda vormen theeën een belangrijk onderdeel van de seizoensroutine.

Ayurveda is het oudste en omvangrijkste gezondheidssysteem ter wereld. Het merk Maharishi Ayurveda ondersteunt een gezond, natuurlijk evenwicht met hoogwaardige producten op basis van traditionele, originele ayurvedische recepturen.

Maharishi Ayurveda-Thee

In de ayurvedische geschriften worden theeën ook ‘Phants’ genoemd, warme overgietingen, snel bereid, weldadig en effectief. Bladeren, bloemen en planten met een hoge etherische concentratie zijn hiervoor uitstekend geschikt.

Op basis van authentieke duizenden jaren oude ayurvedische recepten begon in 1987 de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van Maharishi Ayurveda theeën, ondersteund door beroemde vaidya’s (ayurvedische experts) van India met hun holistische kennis over de effecten van kruiden.

Tegenwoordig omvat het assortiment naast de klassiekers Vata, Pitta en Kapha thee nog veel meer met zorg samengestelde ayurvedische kruidentheeën. Volgens de modernste Europese normen getest op schadelijke stoffen, microben, zware metalen en pesticiden.
Wat Maharishi ayurvedische kruidenthee wereldwijd zo populair maakt is zijn rijke, heerlijke smaak en het is te drinken bij elke gelegenheid.

Bekijkt u ook onze website: www.ayurveda.nl
U vindt daar een overzicht van de vele andere producten die we in ons assortiment hebben,
aanbiedingen, interessante informatie over ayurveda, waaronder tips over de jaargetijden en een handleiding voor zelfmassage.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *