Mail & Win: 1 van de 3 trendy COOX kooktoestellen

Het nieuwe buiten koken

HiereendaareenHet HIER klimaatbureau introduceert de COOX; een trendy kooktoestel voor buiten dat werkt op hout. Een geweldig product, maar vooral één met een verhaal. Deze COOX kan namelijk miljoenen mensenlevens redden in arme landen én draagt bij aan de oplossing van het klimaatprobleem.

Clean cookstoves, zoals de COOX, zijn oorspronkelijk gemaakt voor ontwikkelingslanden als antwoord op de grote gevaren van koken op open vuur. Bijna een derde van de wereldbevolking kookt nog iedere dag op deze manier. Dat veroorzaakt jaarlijks vier miljoen sterfgevallen; drie keer meer dan aids. Door het slimme ontwerp gebruiken clean cookstoves veel minder hout en komt er bijna geen rook meer vrij bij het koken, dat gaat ontbossing en CO2-uitstoot tegen. Met de verkoop van elke COOX hier, wordt één clean cookstove voor een gezin in ontwikkelingslanden gerealiseerd. De COOX kost €99,95. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op www.hier.nu/coox.
COOX (2)
Mail & Win
Update: De actie is afgesloten. De winnaars van de 3 trendy COOX kooktoestellen zijn inmiddels in kennis gesteld en campagnebureau HIER! heeft de kooktoestellen geleverd. Allemaal bedankt voor het meedoen!
*Deze actie loopt een aantal weken; winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld, en níet via een update van dit artikel. Degenen die niet winnen (vaak honderden tot ruim over de duizend inzendingen) worden níet op de hoogte gesteld. We vertrouwen erop dat iedereen daar begrip voor heeft. Wij gaan ook niet in discussie over wie wel, waarom niet, etc. De winnaars ontvangen hun prijs per post van De Betere Wereld of de verloter rechtstreeks. Veel geluk! 

COOX

Lees verder:
> FairWater= 100% Social Enterprise de doeltreffende hulp organisatie
> Bijna zes ton opgehaald tijdens 10-jarig jubileum dance4life in Het Concertgebouw

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *