Mail & Win: 10 boeken Natuurlijk! Eten!


Vitamines & vezels, alles vers!


Met groente en fruit uit het seizoen maak je snel en gemakkelijk de smaakvolste gerechten. Bomvol vitamines en vezels, omdat alles vers is! Je hoeft dus geen uren in de keuken te staan voor een gezonde maaltijd!

De inspiratie voor dit kookboek ontstond tijdens mijn reizen in Italië, Griekenland en Oostenrijk. Ik ontdekte de kracht van eenvoud door te werken met verse producten uit het seizoen. Hierdoor heb je vaak weinig extra’s nodig om een gerecht goed op smaak te brengen.
Alle gerechten bevatten ingrediënten die ook op Nederlandse bodem worden verbouwd, als rode biet, witlof, aardappel, andijvie, venkel, paprika, appel en peer. Ook al hebben de gerechten een exotisch tintje, ook hier maak je ze zonder problemen!’

Natuurlijk! Eten!

Natuurlijk! Eten! is geschreven door Irene van Gent en bevat 50 simpele, snelle en smaakvolle recepten. Daarnaast 8 verhalen mensen die hun eetpatroon veranderden en tips om slim boodschappen te doen.

Lees ook:
> Wat eten we vandaag? Knolselderij!

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *