Mail & Win: 5 sushi-pakketjes voor je hond of kat

MrFishKibble: 100% puur eten voor huisdieren.

Het Nederlandse MrFishKibble zorgt ervoor dat alle honden en katten gezond en lekker kunnen eten en weer lekker in hun vel komen te zitten. Want of het een natural beauty of een ‘beast’ is, de gezondheid en schoonheid van onze huisdieren komt van binnenuit, net zoals bij mensen. De MrFishKibble voedingslijn is vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen en bevat 100% pure ingrediënten zoals vlees, vis, ananas, rozemarijn en natuurlijke oliën. Licht verteerbaar, hypoallergeen, dierproefvrij en met een stevige ‘MrFishKibble bite’.

Vacht- en huidproblemen, moeheid, overgewicht, allergieën en voedselintolerantie zijn steeds vaker voorkomende klachten bij honden en katten. De MrFishKibble voedingslijn is hypoallergeen en geschikt voor een holistisch dieet. Dankzij de pure en smaakvolle ingrediënten zijn kleur-, geur- en smaakstoffen overbodig. Want hoe zuiverder het eten, des te beter de essentiële voedingsstoffen worden opgenomen. Het lichaam kan zich hierdoor sneller herstellen en is ook minder kwetsbaar voor ziektes of verzwakking. Zo zorgt groenlipmossel voor glucosamine, wat goed is voor de gewrichten, brengt de Happy Berry (Goji bes) je hond of kat in een goed humeur en zorgen rode bessen voor een schone blaas.
bio dierenvoeding

Smaakgarantie
Over smaak valt niet te twisten, zeker niet bij honden en katten. Bovendien is er niets tegen wat afwisseling op zijn tijd. De MrFishKibble brokken zijn onder andere verkrijgbaar met vis, paard of eend. Voor de kritische eters biedt MrFishKibble een 100% smaakgarantie.

bio dierenvoeding
Op ‘t menu

Enkele aanraders op het gevarieerde MrFishKibble menu:
* Fish Kibbles
Brokken voor kleine of grote honden met eiwitrijke vis verrijkt met groenlipmossel en Happy Berry. 2 kilo voor de kleine hond € 14,95, 12,5 kilo voor de grote hond € 49,90
* SushiCat & SushiDog
Niet alleen voor diva’s, deze gezonde en voedzame delicatesse met kip of vis die met de hand bereid is. Vanaf € 1,- voor de kat, € 1,50 voor de hond
* Fish Kibbles Tuna
Kattenbrokjes met tonijn, verrijkt met rode bessen die ervoor zorgen dat de urinewegen en de blaas schoon blijven. Appelextracten dragen bij aan schone tandjes. 2 kilo vanaf € 16,95

MrFishKibble levert de beste voeding voor je beste vriend dagelijks door heel Nederland en heeft een voedingsadviescentrum in Alphen aan den Rijn. Kijk op www.mrfishkibble.com voor meer informatie en de online shop.

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *