Mail & Win: het boek Kyra’s Kitchen


50 pure recepten voor de 10 meest voorkomende klachten.

Een gemiddeld mens eet 1095 maaltijden per jaar. Elke maaltijd is een kans op gezondheid en geluk
Voeding is een krachtig medicijn. Iedere groente, vrucht, noot, graan en boon heeft een unieke samenstelling en een eigen werking. Wanneer je je deze waardevolle kennis eigen maakt, worden klachten als slapeloosheid, stress, overgewicht, obstipatie en hoofdpijn verleden tijd. Met Kyra’s recepten kook je de heerlijkste gerechten, en leer je ook natuurlijke medicijnen als kersen en quinoa in te zetten om tal van klachten te genezen en te voorkomen.Kyra's Kitchen

Over de auteur
Kyra de Vreeze is activist for health & happiness. Ze schrijft boeken en artikelen (voor o.a. Yoga Magazine en SALT), is de vaste videoblogger van culinair tijdschrift ELLE Eten, geeft workshops en bedenkt en ontwikkelt verrassende recepten, events en concepten. Zij is ook yogadocente.

Boekgegevens

Auteurs: Kyra de Vreeze
Paperback, 144 pagina’s, ISBN: 9789021553627, Prijs € 17,95
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verkrijgbaar in boekhandel, bij de uitgever, bol.com en via internet.


www.kosmosuitgevers.nl

www.kyradevreeze.nl

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *