Mail & Win: kookboek Puur Genieten 2

kookboek-Puur-Genieten-2

"En toch gezond en slank" zegt auteur Pascale Naessens

Uitgeverij Terra Lannoo presenteert Puur genieten 2 (en toch gezond en slank), een culinair lifestyleboek met ruim zestig eenvoudige, maar heerlijke recepten van Pascale Naessens. Het voorwoord is van Kris Verburgh, de auteur van de bestseller De Voedselzandloper.

Puur Genieten

Pascale Naessens: Puur Genieten 2 (en toch gezond en slank)

Pascale Naessens is de best verkopende culinaire schrijver van Vlaanderen. Ze bracht de afgelopen jaren vier kookboeken uit, die nog allemaal hoog in de bestsellerlijsten staan. In Nederland is ze nog niet zo bekend als haar man Paul Jambers, in België is ze een ster. Pascale, tegenwoordig onder meer tv-presentatrice en maakster van keramiek, begon haar carrière als fotomodel. Destijds volgde ze vele crashdiëten om maar in de modellenkleding te passen. Het bekende jojo-effect was het gevolg. Daarom leerde ze lekker en vooral gezond koken voor zichzelf. Ze volgde een opleiding tot consulente in gezonde leefgewoonten, haalde een diploma voor restauranthouder en volgde diverse kookcursussen, bij macrobiotische en toprestaurants. Dat haar keuken gezond is, daarvan is ze zelf het levende bewijs. Haar ervaringen en recepten schreef ze neer in vier succesvolle culinaire lifestyleboeken: Mijn pure keuken, Mijn pure keuken 2, Puur genieten en Puur genieten 2, dat nu ook hier te koop is in de boekwinkels en via bol.com.

De kookfilosofie van Pascale Naessens
Goede voedselcombinaties en gezonde vetten eten, dat is de kookfilosofie van Pascale. Het is geen dieet, maar een manier van eten die je gezondheid ten goede komt. Met haar eenvoudig te bereiden gerechten voel je je al snel opgewekter en energieker en val je ook nog af. Iedereen kan er zo aan beginnen en meteen de voordelen ervan ondervinden. In haar nieuwste boek Puur genieten 2, vol nieuwe, heerlijke, gezonde en eenvoudige te recepten, gaat Pascale dieper in op enkele van haar favoriete ingrediënten zoals kurkuma en zeewier. Ze geeft het boek – dat door de prachtige sfeerbeelden romantiek en levensvreugde uitstraalt – een extra dimensie met haar wetenschappelijk onderbouwde kookfilosofie, maar ook met tips om je tafel mooi te versieren en je vrienden origineel te ontvangen. Het belangrijkste blijven natuurlijk de ruim zestig recepten voor lunches en diners, zoals carpaccio van vijgen met feta; rode biet met geitenkaas en gemengde sla; gestoomde makreel met slierten van courgette en tomaatjes en salade met broccoli en avocado.

Gebonden – 192 blz. – 24,99 euro – ISBN 978 94 014 0986 5
E-book – 19,99 euro – ISBN 978 94 014 0987 2

Websites Pascale Naessens / Mijn Pure Keuken, Uitgeverij Terra Lannoo

Mail & Win
We mogen 3 exemplaren verloten! Dus stuur onderstaand een e-mail en dan maak je kans op zo’n heerlijk boek! (Actie loopt een paar weekjes)

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Puur Genieten 2

Foto: Pascale Naessens – Gedekte tafel tijdens pers-presentatie ‘Puur Genieten 2’

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *