Mail & Win: setjes Lovechock-repen voor Valentijn


Jij… Ik… en Lovechock.


Met liefde, heel veel liefde wordt Lovechock handgemaakt van de beste biologische rauwe cacao uit Ecuador. En omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, is Lovechock een natuurlijke bron van flavonoïden en `liefdesstofjes’ en daarmee de beste partner voor jou. En je vriend(in) natuurlijk!

De beste, 100% biologische ingrediënten worden in een sociale werkplaats in Nederland bij elkaar gebracht en gezoet met kokosbloesemnectar. Alleen hiervan krijg je er al veel zin in, maar als je weet dat het een erg lage bloedsuikerspiegelwaarde heeft én melk-, soja- en glutenvrij is, dan is Lovechock de perfecte gift voor je geliefde(n). En ook voor jezelf!
De milieuvriendelijke en recyclebare verpakking kan zo bij het gescheiden afval.

Liefdestofjes
Van nature bevat cacao stofjes die we ‘Liefdesstofjes” noemen. Bijvoorbeeld Tryptofaan, dit werkt in op je serotoninehuishouding en maakt je vrolijk, vermindert stress en ontspant! Cacao bevat ook anandamide, dat vrijkomt in je hersenen na het sporten, het euforische gevoel dat ‘runners high’ heet. En tot slot bevat het ook fenylethylamine (PEA), dat je verliefd, blij, opgewonden en aantrekkelijk doet voelen.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *