Mail & Win: slowjuice voor een gezonder leven

Een slowjuicer is zeer geschikt voor bladgroenten

Als je gezond wilt leven, is voedsel daar een belangrijk onderdeel van. Geen ongezonde vetten en suikers, maar juist wel groente en fruit met essentiële voedingstoffen. Met een slowjuicer wordt het binnenkrijgen van genoeg groente en fruit een stuk gemakkelijker. Bovendien is het sap dat je er mee perst nog lekker ook!
Slowjuicen is de nieuwste en meest gezonde manier om een sapje te maken. Een slowjuicer past kneuzende, malende en persende handelingen toe op groente en fruit. Hier komt geen hitte of zuurstof bij vrij, waardoor vitaminen, mineralen en levende enzymen behouden blijven. Het is vergelijkbaar met het koud persen van olijfolie of het kauwen door een gebit. Een slowjuicer kan zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten persen, en scheidt het onverteerbare pulp volledig van het sap. Je maakt dus gemakkelijk een supergezond wortel- of komkommersapje.

slowjuicer

De enige pers geschikt voor bladgroenten
Met een slowjuicer bereidt u 100% pulpvrij sap. Spinazie, sla, tarwegras of munt is uitsluitend te persen met een slowjuicer, omdat de onverteerbare deeltjes van het sap gescheiden worden.
Met een slowjuicer, te koop op Slowjuice.nl, is de eerste stap naar een gezonde(re) levensstijl snel genomen!win slowjuicer

Mail & Win
Ter kennismaking met Slowjuice.nl mogen wij 1 geweldige prijs verloten: een Hurom GD slowjuicer twv € 329! (Zie hier voor meer info.)
Dus vul hieronder je gegevens inclusief adres en motivatie en dan maak je kans op deze slowjuicer die perfect past bij een bewuste, verantwoorde lifestyle!
*Je ontvangt hierna onze wekelijkse nieuwsbrief met veel meer acties. Natuurlijk kan je je via de nieuwsbrief weer afmelden, maar waarom zou je dat willen? 😉 Kijk híer wat we (niet!) doen met je gegevens. 

www.slowjuice.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *