Mail & Win: Superfood-pakketten & gratis sporten

“Zolang het maar Super is”

Superfoods zijn de laatste tijd volop in het nieuws. Deze supergezonde voedingsmiddelen zitten boordevol antioxidanten, vitaminen en mineralen. Bijvoorbeeld de Tibetaanse Goji bes die vol zit met vitamine C, wel 500 keer zo veel als in een sinaasappel. Ook rauwe Cacao is een bekende Superfood die rijk is aan antioxidanten.

Deze Superfoods kun je vinden in het Superfood Centre in het hart van de Amsterdamse Jordaan. Deze winkel, voorheen bekend als het Mastercare Superfood Cafe, is al 8 jaar “the place to be” en één van de eerste winkels in Nederland die zich specialiseerde in Superfoods. Je vindt hier alle Superfoods zoals Spirulina, Maca en verschillende rauwe Cacao producten. Ook hebben zij bijzondere supplementen en boeken over een gezonde levensstijl.

superfoods
superfood

Het Superfood Centre is gevestigd in Health Club Jordaan, een uniek concept op het gebied van gezondheid. Je vindt hier naast het Superfood Centre ook een fitness centrum, Yoga Studio, Chiropractor, Fysiotherapeut, Orthomoleculaire Voedingsdeskundige en nog veel meer onder één dak. Kortom, alle facetten van een gezonde levensstijl komen hier aan bod.
Tip!

Superfoodcentre.nl


superfood

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *