Mail & Win: Superfood Smoothies van TerraSana!


Demo op RTL-tv, samen met De Betere Wereld.

Heb jij al een Superfood smoothie gemaakt? Op woensdag 30 oktober vertelt TerraSana bij 4me op RTL4 over het gebruik van Superfood en hoe je er heerlijke smoothies mee maakt!

In de eerste uitzending 4me hebben we het oog laten vallen op TerraSana Organic Food Specialties, Almar Fernhout; “omdat zij altijd bezig zijn met het vinden van de prachtigste biologische producten en deze keer nemen ze heerlijke Superfoods mee.”


H’eerlijke smoothies met Superfood aan het maken

Puur smaak en voedingswaarde
Superfood en Rawfood is een trend uit Amerika, die nu ook in Nederland steeds meer aan de populariteit wint. Superfoods zijn natuurlijke producten met een hoge concentratie aan stoffen die het lichaam voeden. Raw Foods zijn niet verhit boven de ca 42 graden waardoor de pure smaak en de voedingswaarden behouden blijven.

Demo in TV-uitzending

Tijdens de uitzending gaat Trudy Pannekeet van TerraSana heerlijke smoothies maken! Benieuwd hoe ze die ene love-shake’ & ‘bodypower-shake’ met Superfood maakt? Kijk dan woensdag 30 oktober a.s. 16:30 op RTL4Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *