Malsovit maakt gezond, vezelrijk eten gemakkelijk (Win!)

muesli

De Gezondheidsraad adviseert volwassenen in de ‘Richtlijn goede voeding’ om veertig tot zeventig procent van hun calorie-inname uit koolhydraten te halen. Daarnaast luidt het advies voor vrouwen om dagelijks 30 gram vezels binnen te krijgen en voor mannen 40 gram vezels. Slechts tien procent (!) van de Nederlanders lijkt deze vezelrichtlijn te halen. Het kan anders!

Puur, 100% plantaardige VezelMuesli
Door dagelijks je dag te beginnen met een ontbijt van Malsovit VezelMuesli krijg je een belangrijk deel van je portie goede koolhydraten en vezels op een makkelijke, lekkere en natuurlijke manier binnen. Eén portie (50 gram) Malsovit VezelMuesli bevat 9 gram vezels. Dat is veel meer dan in een volkoren boterham (zo’n 2,3 gram vezels). En maar liefst drie keer zoveel als in standaard muesli.

vezelrijk

Geen toevoegingen!
Malsovit VezelMuesli is puur; er wordt geen suiker, zout of vet toegevoegd en het bevat geen kunstmatige of genetisch gemodificeerde kleur-, geur- en smaakstoffen. Je proeft alleen het goede van de natuur.

De ingrediënten zijn: haver, gerst, bietvezels, rozijnen, abrikozen, dadels, speltzemelen. 100% Plantaardig en geschikt voor mensen met een noten- en/of soja-allergie.

Een ontbijt van een schaaltje magere yoghurt (200 gram) en 50 gram Malsovit VezelMuesli levert bovendien slechts 221 kcal. en kost niet meer dan 60 cent per maaltijd.

vezelrijk

Verkrijgbaarheid
Malsovit VezelMuesli is o.a. verkrijgbaar bij de drogist. Op de website worden de verkoopadressen vermeld.
Je kunt een verpakking van 3 kilo ook gemakkelijk bestellen via www.malsovit.nl of via 06-42752052.

Mail & Win Update
Wil je kans maken op 1 van de 12 vezelrijke kilopakketen die wij mogen verloten, vul dan je naam, verzendgegevens plus motivatie hieronder in. Veel geluk!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *