Met honing de winter door

Biologische honing Traay

Honing is een eeuwenoude Superfood uit de natuur. Honing wordt zelfs aangeraden als natuurlijk alternatief voor antibiotica om verkoudheid te behandelen (richtlijn van Public Health England) en ook tegen hoest is het een prima middel.

Neem bijvoorbeeld de Tijmhoning van de Traay. Als je honing combineert met andere heilzame ingrediënten versterkt dit de gezonde eigenschappen. Graag geven we je een aantal tips om je pot honing van de Traay nog waardevoller te maken.

De Traay Tijmhoning

  • Voeg Kurkumapoeder toe aan je pot honing en gebruik deze bij het koken of neem af en toe een lepeltje. Tip: Voeg deze honing aan warme melk en je hebt een heerlijk Kurkuma Latte
  • Voeg kaneelstokjes toe aan je pot honing, hoe langer je de honing laat staan hoe meer hij naar kaneel gaat smaken. Tip: Heerlijk in een warme chocolademelk of op warme toast.
  • Maak je eigen hoestsiroop. Doe schijfjes citroen, 2 theelepels geraspte verse gember en 6 blaadjes verse salie in een lege pot en giet hier een volle pot honing op, goed roeren. Binnen enkele uren heeft de honing alle sappen uit de ander ingrediënten getrokken. Bewaar de pot in de koelkast en gebruik deze binnen 2 maanden.

www.detraay.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.