Met Lovechock heb je een groot cadeau in handen

lovechock

Een cadeautje voor jezelf, het regenwoud en de maatschappij

Hardwerkende mensen die gezellig samen aan een mooi product werken. Het gebeurt in het mooie Amsterdam en het pittoreske Leiden. Onder het geluid van klokkentorens wordt prachtige rauwe cacao massa uit de Zuid-Amerikaanse hooglanden gewogen, gemixt, gevormd en geproefd totdat er een prachtige reep in een mooi ontworpen verpakking wordt gestoken. Allemaal onder de naam Lovechock. Wie zou nu niet verliefd worden op een overheerlijk product als dit?

Door Lindy Bontenbal

Via “direct trade” koopt Lovechock zoveel mogelijk ingrediënten rechtstreeks bij de coöperaties van lokale boeren in. En dat is om van te smullen want een boer in Ecuador kan hierdoor bijvoorbeeld zijn kinderen naar school laten gaan. De lokale economie gaat dus een stapje vooruit! Maar niet alleen in Zuid-Amerika verbetert Lovechock het leven van mensen, ook dichter bij huis, in de sociale werkplaats in Leiden, voorziet Lovechock mensen met een arbeidsbeperking de kans om mee te werken aan de productie van een topproduct.

Filosoferen met de ogen dicht
Lovechock is een merk dat respectvol met jou, je medemens en de aarde omgaat. Dat is nu precies de toegevoegde waarde van Lovechock; geen synthetische toevoegingen maar inspiratie en hoop die geplant worden in de samenleving. Lovechock smaakt niet alleen verrukkelijk, het laat je ook even lekker nadenken als je in de trein, op de fiets, of in de auto smult van jouw reep. Iedere reep heeft namelijk een spreuk in de verpakking die inspireert en je even lekker laat filosoferen.

Sturen naar de buren
Wij zijn dan ook niet de enigen die van Lovechock repen smullen. Ook in Duitsland, het land dat weet hoe ze smakelijke kerstmarkten moeten organiseren en volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek een van de grootste afnemers van in Nederland geproduceerde chocolade is, valt Lovechock in de smaak. Het is dan ook niet verbazend dat het merk hier en daar al erg goed op de kaart staat in Duitsland, getuige de verkopen. Woon je aan de grens, dan kun je Lovechock vinden bij bijvoorbeeld de ketens Bio-Supermarkt Vital en Denn’s Biomarkt.

Nectar
In plaats van suiker gebruikt Lovechock kokosbloesem nectar, de meest duurzame suiker ter wereld. De cacao die Lovechock gebruikt, groeit in een polycultuur, omringd door allerlei andere gewassen. Goed voor de biodiversiteit!

Cherry&Chili
Zoete specerijen, een kruidig aroma, mooie bomen in herfstkleuren, een vuur in de open haard, het past allemaal in het thema van de nieuwste smaak van Lovechock genaamd “Cherry&Chili”. Een heerlijk mengsel van zoet en peperig, vuur en zon, herfst en lente. Cherry&Chili is een innovatieve toevoeging aan de andere smaken: Pure/Nibs, Almond/Fig, Goji /Orange, Mulberry/Vanilla en Pineapple/Incaberry. Dus hoe je je ook voelt, er is altijd wel een smaak die bij jouw dag past.

Met Lovechock heb je drie cadeautjes in handen: voor jezelf, voor het regenwoud, voor de maatschappij. Wie zou daar nu niet blij van worden!

Lees ook:
> Win één van de tien setjes met Lovechock repen met diverse smaken! 

> Origin Chocolate event smaakt naar meer

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *