Midwinterfeest Op Kennemer Duincamping Geversduin

Midwinterfeest- Kennemer-Duincamping-Geversduin

Kom ook op 21 december 2013

Op Kennemer Duincamping Geversduin in Castricum vindt op 21 december 2013 tussen 16.00 en 20.00 uur het Midwinterfeest plaats. Een feest, op de langste nacht van het jaar, vol met verhalen, akoestische muziek, sterren kijken, vuur, creativiteit, spel, ontmoeting, eten en drinken en nog veel meer… Het Midwinterfeest is bedoeld voor iedereen (volwassenen en kinderen) die inspirerende en creatieve mensen wil ontmoeten en samen plezier wil maken in een natuurlijke en sfeervolle omgeving.

Activiteiten o.a. boogschieten, brood en pannenkoeken bakken boven een vuur, (kinder) boekenruilbeurs, sterren kijken, kalligraferen, stenen beschilderen, knutselen. Rondom de vuren is er volop gelegenheid om, onder het genot van gitaarmuziek, zang en een hapje en een drankje, in gesprek te komen met anderen. Ook zal er een verhalenverteller aanwezig zijn.

Midwinterfeest Op Kennemer Duincamping Geversduin

Voor kinderen is er een leuke Hobbit-speurtocht in het donker vol verrassingen en zijn er tal van andere speelmogelijkheden.

Kaarten kosten €11,00 voor volwassenen en € 6,50 voor kinderen. Voor meer informatie en kaarten bestellen zie www.avontuurlijkheden.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *