MissDetox: supersnelle pompoentomatensoep!

miss detox

Ingrediënten:
1 flespompoen
1 blik tomaten
1 bouillon blokje
1 liter water
bosje verse thijm
2 knoflook tenen
zwarte peper

miss detox

Bereiding:
Snij de pompoen in stukjes met schil.
Snij de knoflook fijn.
Doe de pompoen met de knoflook in de koekenpan met één eetlepel kokosolie. Bak de pompoen voor 10 min op laag vuur. Zet 1 liter water op het vuur met het bouillonblokje. (Als je geen zelf ‘verwarmende blender’ hebt.) Als het water kookt doe je dit samen met de pompoen en de tomaten in de blender. Tijm erbij, zwarte peper naar smaak toevoegen en mix-it-up totdat je een mooie gladde soep hebt, juice up!

detox

Over mij, Miss Detox
Klein beetje persoonlijker: ik run mijn eigen praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde. In mijn praktijk begeleid ik particulieren, groepen en geef ik regelmatig lezingen en workshops.
Miss Detox, mijn alterego staat voor schoon leven op een niet al te ingewikkelde manier. Hoe dan? Sap, smoothie, soep, sport (yoga), slapen, smeren (deo, créme). Het draait bij Miss Detox voornamelijk om toevoegen van lekkere en gezonde dingen. Mijn streven is zo energiek (fit) mogelijk door het leven gaan. Dat lukt niet altijd maar ik kom aardig in de buurt, ik ben er bijna. Deze manier van leven wil ik graag met jou delen. Ik geloof niet in diëten maar wel in anders eten. En dat betekent zeker niet dat je nooit meer een dikke pizza kan eten met een lekker glas wijn erbij. Je moet je immuunsysteem natuurlijk wel een beetje blijven prikkelen!

www.missdetox.nl

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *