Mystyle test Organo Gold thee


Blogger Berber test Organo Gold thee!

MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Vandaag test ik, Berber de Haan, koffie en thee van Organo Gold.

Koffie en thee zijn niet weg te denken uit onze dagelijkse routine. Deze week heb ik de koffie en thee van Organo Gold getest en omdat ik zelf geen koffie lust, heb ik daar een gezellige high tea van gemaakt!

Organo Gold
Ik heb de volgende samples getest: Black Coffee, Gourmet Mocha, Gourmet Latte, Gourmet Hot Chocolate en Organic Green Tea. Bij de high tea zijn we begonnen met de groene thee. Deze was een beetje vreemd want hij werd gewoon bruin en smaakte helemaal niet naar de groene thee die we gewend zijn… (van bijvoorbeeld Pickwick) Het smaakt naar gewone English Blend. Lekker, maar weinig groen in de smaak dus.

Daarna heb ik de Gourmet Hot Chocolat geprobeerd en mijn lieftallige assistente Saskia testte de Gourmet Latte. Deze bleken allebei erg lekker, hoewel ze toch niet helemaal smaakten zoals je verwacht bij koffie en chocolademelk. Dat kan natuurlijk komen doordat je het moet het oplossen in water. Het kan ook komen door het speciale ingrediënt van Organo Gold: Ganoderma extract.

"With 100% certified ganoderma extract"
Alle producten van Organo Gold bevatten dit ingrediënt, waar ik zelf nog nooit van had gehoord. Niet schrikken; het is een soort paddenstoel. Een tropische paddenstoel om precies te zijn, die veel gebruikt wordt in Aziatische medicijnen. Het heeft dan ook vele therapeutische en helende eigenschappen, zo zou het kanker bestrijden, en antibacterieel, antiviraal en lever-beschermend werken. Ook is het een antioxidant en verlaagt het de cholesterol. De koffie en thee zouden hierdoor helend en gezonder moeten zijn dan normale producten.

In de koffie en thee is de Ganoderma dus biologisch en samen met de andere biologische ingrediënten zorgt dit ervoor dat Ograno Gold een biologisch merk is. Zelf vraag ik me af of het gebruik van een tropische paddenstoel biologisch genoemd kan worden, er is namelijk nog maar weinig tropisch regenwoud te vinden op aarde. Zou dit niet juist bewaard moeten blijven in plaats van dat we de “heilzame” producten er tussenuit plukken? Omdat het "100% certified" ga ik er dus maar vanuit dat de gebruikte Ganoderma gekweekt wordt.

Een grote familie
Organo Gold zegt zelf één grote familie te zijn. Dit heeft te maken met het speciale zakenmodel dat Organo Gold hanteert: Multi-level marketing. Dit houdt in dat verkopers van Organo Gold jou overhalen om de producten zelf ook te gaan verkopen. Hierna ga jij zelf ook weer mensen overhalen om het product te verkopen. Wanneer dit lukt krijg jij telkens een deel van hun winst. Hierdoor zijn geen echte winkels nodig en het bevordert contact tussen mensen. Een bijzonder merk met bijzondere ingrediënten én en een bijzondere werkwijze. Maar of het de toekomt heeft? Ik moet het nog zien.

Prijs & meer info
Score: 3 van de 5 sterren
Waar verkregen: http://yvonnevenloo.organogold.com/r/NL/DU/
Prijs: De prijs van de Organo Gold producten is lastig te geven. Als je direct van Organo Gold afneemt kost zwarte koffie bijvoorbeeld 30 euro per doos met 30 zakjes (=60 porties). Ga je zelf ook verkopen dan kun je de koffie voor de inkoopprijs krijgen van 20 euro per doos.
Website: http://yvonnevenloo.organogold.com/r/NL/DU/

Met dank aan Yvonne Venloo voor de samples.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *