Nieuw in de A.Vogel tuinen: het Kruidentheehofje!

Eigen kruidenthee maken in de A.Vogel tuinen

In de A.Vogel tuinen op het prachtige landgoed Zwaluwenburg komen al je zintuigen tot leven. Je ziet en ruikt een bont palet aan bloemen, hoort vogels vrolijk fluiten en op het Blotevoetenpad kietelt het mos tussen je tenen. Nieuw dit jaar is het Kruidentheehofje, waar je een verse kop thee van eigen geplukte kruiden kunt maken!

De smaakbelevenis was het laatste zintuig dat nog geprikkeld moest worden in de A.Vogel tuinen. Het Kruidentheehofje was dan ook een logische stap in het afmaken van een complete natuurbelevenis. Vanaf 28 april kunnen bezoekers in het Kruidentheehofje hun eigen kruidenthee zetten van zelf geplukte kruiden. Om vervolgens van alle weldadige smaken te genieten in de loungehoek op het terras bij zorgboerderij Westbroek. Een perfect moment om even bij te kletsen of uit te rusten na een wandeling over het landgoed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proef het zelf!
Een bezoek brengen aan de A.Vogel tuinen kan van 28 april t/m 25 oktober. De tuinen zijn gratis te bezoeken en dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Vanaf 28 april is het Kruidentheehofje geopend en kun je ook één van de drie nieuwe arrangementen boeken. Op eigen houtje door de schilderachtige kruidenvelden wandelen? Dat kan natuurlijk ook. De informatieborden wijzen je de weg langs de geneeskrachtige kruiden en alle natuurbelevenissen, zoals de Trimbaan, Speeldernis, het Blotevoetenpad en speurtochten voor jong en oud!

De tuinen liggen op Landgoed Zwaluwenburg, aan de Eperweg tussen ’t Harde en Elburg.

www.avogel.nl/tuinen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *