Nieuw: Griekse Stijl yoghurt van Zuiver Zuivel

Zuiver Zuivel introduceert vanaf vandaag Griekse Stijl yoghurt in 450 g beker in 2 varianten

Zuiver Zuivel Griekse Stijl yoghurt is een heerlijk dikke yoghurt, waarbij we dubbel zoveel melk gebruiken als voor gewone yoghurt. Bij de bereiding wordt halfvolle melk gebruikt. Door yoghurt in te dikken ontstaat een heerlijk dikke yoghurt. Hierdoor is Zuiver Zuivel Griekse Stijl yoghurt rijk aan proteïnen, extra stevig en heerlijk vol van smaak. Maar toch bevat ze niet meer vet dan gewone volle yoghurt.

Zuiver Zuivel Griekse Stijl is heerlijk voor tussendoor of na de maaltijd. Maar ook een ideaal product voor sporters dus! Verkrijgbaar in 2 varianten: naturel, en onderlegd met een lekker laagje aardbei.

Griekse Stijlzuiver-zuivel-griekse-stijl-yoghurt-toetjes
Griekse yoghurt moet in Griekenland worden geproduceerd, anders mag je deze yoghurt niet zo noemen. Omdat dit type yoghurts afgelopen jaar fors in belangstelling is gegroeid, is hiervoor de naam Griekse Stijl geïntroduceerd, zodat het toch met Nederlandse melk en in Nederland gemaakt kan worden. Griekse Stijl is een zeer sterk groeiende productcategorie in het zuivelschap in de supermarkt. Afgelopen jaar is het aandeel van Griekse Stijl yoghurts gegroeid naar bijna 10% van alle yoghurtverkopen. Door de stevige structuur, heerlijke smaak en de rijkheid aan proteïnen past Griekse Stijl bij uitstek bij de zuivelkoper in de biospeciaalzaak.

Introductiecampagne
Zuiver Zuivel voert een introductiecampagne om dit product bekend te maken bij de consument. Gedurende de eerste maand kan de consument Zuiver Zuivel Griekse Stijl voordelig proberen bij een groot aantal biologische speciaalzaken.

Lees ook:
Biodynamische boeren
Bio-logisch leven… (Winactie!)

zuiver-zuivel-griekse-stijl-yoghurt-toetjes

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *