Nieuw: natuurlijke vlo- en teekverdrijvende druppels

MrFishKibble voorziet onze beste vrienden ruim een jaar van de beste voeding.

MrFishKibble is schoon en gezond en lekker: Een hypoallergene honden- en kattenbrok met een bite of een blik vol vis. MrFishKibble is uiteraard dierproefvrij!
Vandaag de dag streven we naar frisse en natuurlijke producten, proberen we gezond oud te worden en houden we rekening met het milieu. MrFishKibble past bij deze levenswijze.

De reacties van de MrFishKibble-klanten zijn lovend: Vachten zijn mooier en glanzender, allergische reacties verminderen of zijn zelfs weg, lastige etertjes eten weer lekker én hun bak leeg en veel viervoeters zijn alerter, actiever en dus vrolijker. Dierenartsrekeningen verlagen, kattenbakken ruiken minder. En met de poep-opruimplicht is een mooie, stevige drol ook nooit weg!
Lees meer ervaringen op www.mrfishkibble.com

mrFishKibble

Natuurlijke vlo- en teekverdrijvende druppels
Nieuw in het wellness-assortiment van MrFishKibble zijn de unieke plantaardige vlo- en teek-verdrijvende druppels die volledig veilig zijn voor uw hond of kat, aaiende kinderhandjes en u. Lekker blijven knuffelen! De ingrediënten van STOP! zijn 100% natuurlijk en beschermen uw hond en kat tegen vlooien, teken en andere parasieten. STOP! geeft geen allergische reacties, ook niet wanneer de hond of kat er aan likt. De olie van de Sacred Tree en de Tea Tree samen met onder andere rozemarijn, brandnetel, salie en knoflook wordt door de huid opgenomen en over het lichaam verdeeld. Een jarenlang beproefd product is nu door MrFishKibble ontdekt en naar Nederland gehaald. Uiteraard dierproefvrij én een bij-vriendelijke oplossing. Een bijpassende vlo- en teekwerende spray versterkt de werking in bos-, gras-, of varenrijke gebieden en is ook geschikt voor de kuiten van boswachters, buitenlui en padvinders.

mrFishKibble

MrFishKibble heeft een voedingsadviescentrum aan de Europalaan in Alphen aan den Rijn en een webwinkel om alle Nederlandse honden en katten te bereiken:

www.mrfishkibble.com

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *