Nieuw van Spring Water Company: Infusion


"Verrassende smaken dankzij zeer aparte ingrediënten"
.

Spring Water Company heeft sinds maart haar assortiment uitgebreid met Infusion. Infusion is een ’tisane’ ofwel kruidenthee, zoals de Fransen het noemen, op basis van planten, fruit en water. Het gaat om drankjes die 100% biologisch, 100% natuurlijk en 100% anders zijn. Marc Bod geeft aan dat Infusion qua uitstraling erg goed binnen het portfolio van Spring Water Company past.

"We zijn altijd als bedrijf op zoek naar nieuwe verantwoorde producten. InfusionHet liefst bieden we bijzondere, vernieuwende producten aan die echt anders dan anders zijn. Met dit merk zijn we via via in aanraking gekomen en later kwamen we de producent ook op een beurs tegen. De producent is een relatief klein Frans bedrijf."

Volgens Marc is het meest bijzondere aan Infusion dat het gaat om unieke en vernieuwende smaken die de mensen nog niet kennen. "Er zitten zeer aparte ingrediënten in, zoals rozemarijn, paardenbloem, pepermunt en heide. Daardoor zal men zeker verrast worden door de smaak." Hij geeft aan dat ook de uitstraling van het product erg vernieuwend is. "Niet alleen de inhoud is belangrijk, maar we kijken ook echt naar wat de verpakking uitstraalt. Er is duidelijk veel aandacht besteed aan het ontwerp van de verpakking. Infusion heeft zich laten inspireren door wereldsteden: Chill in Paris, Detox in Berlin, Party in London en Be Sexy in Los Angeles. De verpakking geeft echt het gevoel van de stad weer."

Infusion

Infusion is inmiddels al bij een aantal EkoPlaza’s verkrijgbaar en bij sandwichbars en coffee corners. "We hebben vanuit de koffiezaken al erg goede reacties gehad. Met Infusion kunnen ondernemers de klanten eens iets aanbieden dat niemand anders heeft."

www.springwater.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *