Open dag moestuin Christine Roelofs

Culinair genieten van pure smaaksensaties.

Op 22 en 23 september hebben we ons jaarlijkse open tuin weekeinde.  Het moment om eens lekker rond te kunnen kijken in onze tuin. De tuin is nu op zijn mooist! Overal waar je kijkt zie je groente, fruit en kruiden, want bijna alles is eetbaar, ook de bloemen!

mensen moestuinmoestuin bloemen

Met veel aandacht voor culinaire biodiversiteit kun je in onze tuin ook veel diversiteit per soort vinden, verschillende soorten courgettes, wortels, tomaten en bietjes. Alles smaakt anders en zorgt voor nieuwe smaaksensaties.
Zoals altijd zorgen we weer voor een gezellig tuincafé met verrassende zoete en hartige lekkernijen uit eigen tuin en uit de streek, zoals bv Galloway-gehaktballetjes met een saus van Schuppenboer van hobbybrouwerij het Nest, of Kempisch heidelam gestoofd in de Gageleer. Verder schenken we natuurlijk mooie streekbieren, biologische wijnen en biologische sappen. Er zijn een aantal rondleidingen door de tuin en natuurlijk zijn ook mijn delicatessen weer allemaal te proeven en te koop.
Nieuw zijn de speciale informatiemomenten over het houden van bijen, landschap de Liereman en zijn gageleer en prachtige Galloway-runderen, een oliepers demonstratie van koolzaad door Kees Strijbos van de Laermolen uit Hoogstraten, Het natuurbeheer en het vlees van de Kempische heideschapen van Stijn Hilgers en er zijn wijnproeverijen van biologische, zeer speciale wijnen van Vini & Vino. Kijk voor het programma op de website.

Datum:
22 en 23 september
Tijd:
11.00u-18.00u
Parkeren:
Op de parkeerplaatsen op het Heieinde (niet in de berm).
Entree:
Gratis

Voor meer informatie: http://www.christineroelofs.be/agenda_Activiteiten

lemon

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *