Power to the pieper

Rooi zaterdag 14 juli je eigen nieuwe aardappels.

Een nieuw seizoen, een frisse start! Dit doen we zaterdag 14 juli met de gezamenlijke oogst van de aardappel. Power to the Pieper! Met de handen in de verse polderklei, graven naar mooie aardappels, gekke aardappels, lange aardappels, ronde aardappels en aardappels in de vorm van een hartje. Dit is je kans om kennis te maken met de aardappelteelt en haar herkomst. Kom en ervaar het én rooi uw eigen verse aardappelmaaltje bij elkaar. Voor € 5,- per meter kun je aardappels rapen naar hartenlust.

nieuwe aardappels

We sluiten aan bij het aardappeloogstfeest georganiseerd door de Youth Food Movement en aardappelkunstenaar Sascha Landshoff. Dit feest ter gelegenheid van de aftrap van het aardappelseizoen vindt plaats in de Amsterdamse stadsoase Roest, Czaar Peterstraat 213. Vanaf 16:00 uur.

nieuwe aardappels

En om het u vanuit Amsterdam makkelijk te maken zal er vanaf 14:00 een pendelbus rijden vanaf Roest, richting het biologische aardappelveld van Krispijn, nabij Almere. De bus rijdt heen en weer dus wees gerust, je komt ook weer terug om te genieten van het oogstfeest. Echter dan met een gevulde tas verse biologische klei aardappels.

Verse biologische aardappels, zelf geoogst, direct van de boer tegen een faire prijs, wie wil dat nou niet?

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *